ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stenvalvet söker en Marknadsområdesansvarig kommersiell förvaltare, Rättsväsende, med placering Stockholm

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-30

Ansök nu

Stenvalvet söker en Marknadsområdesansvarig kommersiell förvaltare, Rättsväsende, med placering Stockholm


Fastighets AB Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om ca 16,6 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kyrkans pension och Stiftelsen för Strategisk Forskning. Läs mer på stenvalvet.se


Stenvalvet söker en Marknadsområdesansvarig kommersiell förvaltare, Rättsväsende, med placering Stockholm 

Söker du nästa utmaning i arbetslivet och har erfarenhet av kommersiell förvaltning av samhällsfastigheter? Är du en affärsmässig och driven person som brinner för fastighetsförvaltning och alltid sätter kunden i fokus? Är du en lagspelare som gillar samarbete för att nå det bästa resultatet? Då kan Stenvalvet vara en arbetsplats för dig! 

Ett bolag där fastighetsförvaltningen är hjärtat i verksamheten 

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter i Sverige. Fastighetsförvaltningen är en central del i bolagets affär och verksamhet och för att förtydliga detta har under hösten 2022 en förändring av förvaltningsorganisationen genomförts. Genom denna förändring kan förvaltningen ännu bättre stödja bolagets mål, uppfylla kundernas behov och säkerställa att Stenvalvets fastigheter utvecklas i takt med efterfrågan på marknaden. 

Förvaltningen organiserar sig i marknadsområden och varje område har en Marknadsområdesansvarig (MOA) som ansvarar för innehållet i kundmötet och leder kundteamet. I kundteamet ingår en biträdande Marknadsområdesansvarig och en teknisk förvaltare. Självklart kompletteras också teamet, från tid till annan, med annan kompetens från övriga delar av verksamheten. 

Om tjänsten 

I denna roll som Marknadsområdesansvarig ansvarar du för området Rättsväsende som omfattar förvaltningen av alla Stenvalvets fastigheter vars hyresgäster är inom rättsväsendet som Polismyndigheten, Domstolsverket samt Kriminalvården. Fastigheterna är geografiskt spridna över Sverige. Placeringsort för tjänsten är på huvudkontoret i Stockholm. Resor i tjänsten förekommer. 

I kundteamet har du en samordnande roll, men inget personalansvar. I teamet arbetar ni i ett nära samarbete för att upprätthålla en god kunddialog med Stenvalvets hyresgäster och ni driver det strategiska arbetet för nöjda kunder framåt. Då fastighetsbeståndet inom område Rättsväsende är fördelat över hela Sverige kommer du i din roll samarbeta med flera av de tekniska förvaltarna beroende på geografiskt område. 

Till vardags ansvarar du för ditt marknadsområdes övergripande budget, resultat, intäkter, kundrelationer och avtalsfrågor inklusive omförhandling och uthyrning. Du leder och planerar arbetet mot uppsatta mål och arbetar aktivt med att utveckla förvaltningsorganisationen tillsammans med kollegor och chef.  

Rapportering sker till Förvaltningschef. 

Exempel på övriga arbetsuppgifter och ansvarsområden:   

 • Ansvara för uppföljning av måluppfyllelse.  

 • Verka för ökad och långsiktig lönsamhet i ditt fastighetsbestånd genom förbättring av driftnettot. 

 • Ansvara för uthyrning och hyresavtal – bevakning, nytecknande, omförhandling, uppsägningar. 

 • Vid identifierat behov och/eller efterfrågan från kunder initiera utvecklingsprojekt för att säkerställa fastighetsbeståndets attraktivitet över tid. 

 • Företräda Stenvalvet i dialog och möten med kunder, leverantörer, myndigheter och lokalt näringsliv inom ditt område.  

 • Driva det strategiska nöjdkundarbetet och verka för en förbättrad kunddialog samt långsiktiga och lönsamma kundrelationer inom fastighetsbeståndet. 

 • Ansvara för att årligen uppdatera affärsplaner för fastigheter och säkerställa att beslutade åtgärder genomförs. 

 • Sammanställa information och skriva beslutsunderlag för ex. investeringar. 

 • Delta i styrgrupper som beställarfunktion för utvecklingsprojekt samt intern beställare i ny- och ombyggnadsprojekt. 

 • I samverkan med Teknisk förvaltare prioritera, planera och genomföra planerat underhåll. 

 • Verkar för Stenvalvets värdegrund – Långsiktiga, Lyhörda och Omsorgsfulla. 

Vem är du? 

Vi söker i första hand dig som har arbetat i en liknande roll sedan tidigare. I grunden har du en akademisk utbildning från universitet, högskola eller motsvarande yrkesutbildning inom fastighetsområdet och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Körkort för personbil är ett krav. 

För att trivas i rollen bör du ha god erfarenhet av fastighetsekonomi, budget och ekonomisk uppföljning. Vi ser även att du har en gedigen erfarenhet avseende uthyrning, hyresavtal samt har god förhandlingsvana. Det är meriterande om du tidigare även har arbetat med samhällsfastigheter. 

Då tjänsten innefattar en samordnande roll med resultatansvar ser vi att du är en person som effektivt strukturerar upp ditt arbete och är noggrann. Du har god förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska och du är van vid att ta fram och hantera investeringskalkyler och andra typer av ekonomiska beslutsunderlag, t.ex. vid hyresgästanpassningar eller uthyrningar. Vidare är du en ansvarsfull, relationsskapande och affärsmässig person. Du är även en positiv och prestigelös lagspelare som brinner för att arbeta mot ett resultat och förbättra kunddialogen, tillsammans med dina kollegor. 

Vad Stenvalvet erbjuder dig 

Stenvalvet erbjuder dig en bred roll med tydligt mandat och stort eget ansvar hos en stabil, långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i tillväxt. Beslutsvägarna är korta, samtidigt som Stenvalvet utvecklar sitt arbetssätt och strävar efter att bli en lärande organisation.  Hos Stenvalvet får du med dina tidigare erfarenheter inom förvaltning möjlighet att vara med i utvecklingsarbetet av förvaltningsorganisationen. 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som Marknadsområdesansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Stenvalvet med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 23 januari. 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. 

 

 

Dela detta jobb

Stenvalvet söker en Marknadsområdesansvarig kommersiell förvaltare, Rättsväsende, med placering Stockholm

Fasticon AB