ekonomijobb.se

Marknadskoordinator

Företag Hoist Group
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Brinner du för marknadskommunikation, har du ett starkt engagemang, driv, och kan tillföra energi? Då är du kanske vår nya marknadskoordinator!

Arbetsuppgifter

Som Marknadskoordinator är du tillsammans med våra försäljningschefer ansvarig för upprättande av det svenska bolagets marknadsplan baserat på koncernens centrala riktlinjer. Du ansvarar för att marknadsplanen följs och bidrar till att nå uppsatta mål och förstärka företagets varumärke. Du projektleder aktiviteter som säljtävlingar, kundevents, mässor samt produktion och koordination av kampanjer, säljmaterial, trycksaker, intern kommunikation på vårt intranät samt förväntas bidra med idéer och förslag för framtida marknadsaktiviteter för Sverige. Vi arbetar aktivt med sociala medier och vill nu även börja arbeta mer med inbound marketing.

Du ingår i säljavdelningen och rapporterar till en av våra försäljningschefer. Tillsammans med övriga länders marknadskoordinatorer deltar du i den internationella marknadsgruppens avstämningar i syfte att säkerställa ett konsekvent varumärke och kommunikation.

Din bakgrund/profil

Du har goda kunskaper i, och har tidigare praktiskt arbetat med affärskommunikation, B2B-marknadsföring, inbound marketing och kundevents. Vidare är du en skicklig kommunikatör och skribent som kan formulera budskap för olika målgrupper. Vi tror att du har tre till fem års arbetslivserfarenhet och ser gärna att du har en högre utbildning inom kommunikation och marknadsföring. Du har goda kunskaper i Photoshop, InDesign och Office-paketet. Meriterande är om du tidigare har arbetat med WordPress, CRM - Upsales marknadsmodul, sökoptimering och har kunskap inom marketing automation. Tjänsten avser den svenska marknaden, men vårt koncernspråk är engelska och du förväntas därmed hantera engelska i såväl skrift som tal.

Är du den vi söker?

Hoist Groups framgångar grundar sig till stor del på dess personal och deras attityd. Du är kreativ, orädd och proaktiv, har lätt att hitta säljande budskap och är van att arbeta i ett högt tempo och har stark social kompetens Du arbetar metodiskt och strukturerat för att med högsta möjliga kvalitet marknadsföra Hoist Group AB och skapa förutsättningar för framgångsrik försäljning. Du har en god känsla för färg och form.

Du erbjuds ett stimulerande och intressant arbete i ett växande företag. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

Dela detta jobb

Marknadskoordinator

Hoist Group