ekonomijobb.se

Managementkonsult till Trinovo

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-22

Ansök nu

Managementkonsult till Trinovo

Nu söker vi dig med erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling digitalisering och som är redo för nästa steg i karriären! Drivs du av att få sätta dig in i varierande projekt och arbeta i en organisation där din utveckling står i fokus? Då tycker jag du ska läsa mer om tjänsten som Managementkonsult till Trinovo!

Om tjänsten

Som Managementkonsult på Trinovo Consulting kommer du bli en del av ett mindre bolag där möjligheten att påverka, växa och utvecklas är stor. Företaget står inför en tillväxtresa där du har möjlighet att ta stort ansvar och driva affärsutveckling för både mindre och större bolag. Förutom en fartfylld och varierad vardag kommer du bli en del av ett sammansvetsat och härligt gäng som inte bara pratar kultur utan verkligen lever den.

Du kommer att ingå i en gemenskap av kollegor med olika bakgrund som stärker företagets kompetensportfölj inom strategi, affärsutveckling, IT management och affärsdrivet genomförande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av en arbetsplats med insyn inom olika branscher och kompetensområden. Du får möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och arbeta för företag och organisationer i spännande förändringsfaser. Vid sidan av ditt klientuppdrag, är Trinovos kontor i Stockholm och Malmö samlingspunkten för erfarenhetsutbyte och roliga aktiviteter. Företagets genomsyras av att säkerställa spridning av kunskap och främja diskussion av nya lösningar bland konsulter, på så sätt blir ni tillsammans ständigt bättre och stöttar varandra i er egen utveckling. Du kommer inledningsvis att arbeta i projekt utifrån din tidigare erfarenhet men möjligheterna att bredda dina kunskaper och expertisområden är stora så länge du visar driv, vilja och intresse för det.

Du kommer bland annat:

 • Tillsammans med ditt team arbeta för att utveckla klientrelationer och tillsammans med klienten skapa och leverera värde och utveckling till organisationen
 • Förväntas hålla hög kompetensnivå inom ditt område och agera professionell rådgivare och klienters högra hand vid större förändringar
 • Planera, strukturera och genomföra projekt
 • Vara en del av Trinovos interna erfarenhetsutbyte mellan yngre och seniora konsulter där korta beslutsvägar, kreativitet och nyfikenhet får vara i centrum

Vi söker dig som

Vi letar efter dig som är trygg i din yrkesroll och känner dig är redo för nästa utmaning. Du lockas av möjligheten att få komma in och se olika organisationer och tillsammans med kollegor bidra till förändring och förbättring. Detta tror vi du gör genom en genuin nyfikenhet och ett stort driv för att utvecklas och sätta dig in i nya kunskapsområden. Vidare är du en teamplayer med affärsfokus som uppskattar variationen i vardagen som konsultrollen erbjuder!

Som person är du orädd och van att ha både interna och externa kontaktytor. Vidare drivs du av att starta upp, strukturera och driva processer framåt samtidigt som du har fokus på resultat och deadlines.

 • Har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling digitalisering, IT-lösningar eller närliggande områden.
 • Har erfarenhet av projektledning
 • Relevant högskole- eller universitetsexamen
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikation sker på båda språken

Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetat som managementkonsult tidigare.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs gärna mer om Trinovo Consulting här

Dela detta jobb

Managementkonsult till Trinovo

Academic Work