ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Managementkonsult till Coromatic i Bromma

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Managementkonsult till Coromatic i Bromma

Vill du vara med och bygga ett robust samhälle genom att säkra våra kunders tillgång på datakommunikation och kraft? Har du erfarenhet från TAS Big 4 och får energi av att agera expert mot företag i deras beslutsprocesser? Hos oss erbjuds du ett stimulerande och utvecklande arbete med bra balans mellan arbete och fritid och stora möjligheter att påverka.

Om rollen
Vi söker nu dig, som vill vara med och fortsätta bygga upp Advisory och vara med en spännande resa. Advsory är Coromatics nordiska konsultverksamhet som levererar tjänster inom Strategy, Performance samt Risk. Vi erbjuder kunderna strategisk rådgivning för att bibehålla en säker, robust och hållbar drift av kritisk infrastruktur och kritisk kommunikation. Coromatic Advisory befinner sig just nu i ett expansivt skede och vill därför förstärka sitt team med ytterligare en managementkonsult. Som Managementkonsult ansvarar du för försäljning och leverans av strategisk rådgivning som förbättrar kundernas verksamhet till huvudsakligen beslutsfattare i större organisationer. Bland annat tar du fram business cases för investeringar i verksamhetskritiska anläggningar, granskningar av processer, organisation och infrastruktur, riskbedömningar, benchmarking-tjänster, utvärdering av servicenivåer (SLA) samt utbildning kring operativa processer.

I rollen ingår även att utveckla och marknadsföra Coromatics övriga tjänsteerbjudanden samt förbättra våra interna arbetssätt och verktyg samt stötta Head of Advisory i interna uppgifter såsom budgetering/forecasting, rekrytering, presentationer och liknande. Du samarbetar med våra avdelningar för sälj, teknik och design, projekt, drift och service och säkerställer att kunden är trygg med Coromatic som leverantör.

Du rapporterar till Head of Advisory.

Vem söker vi?
För att trivas i rollen som managementkonsult hos Coromatic är du bekväm att ha en konsultativ och säljande roll mot beslutsfattare i större organisationer. Vi söker dig som har en väl utvecklad strategisk syn och analytisk förmåga. Du är noggrann och effektiv i utförandet av dina uppgifter och tydlig och förtroendeskapande i din kommunikation. Du kan planera din tid och förstår att arbeta för kundens bästa. Vi söker dig som är prestigelös och trygg i dig själv och som vill vara en del av ett team som ställer upp för varandra. Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga då arbetet utförs i nära samarbete med kund och kollegor.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Coromatic med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Managementkonsult till Coromatic i Bromma

Mpya Finance AB