ekonomijobb.se

logga

Managementkonsult med fokus på informationssäkerhet

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Managementkonsult med fokus på informationssäkerhet

Arbetsbeskrivning

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av våra kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka ytterligare med en konsult inriktad mot informationssäkerhet.

Som konsult hos oss kommer du vara sakkunnig inom regelefterlevnad och informationssäkerhet. Vi arbetar ofta tillsammans i team och hjälps åt att lösa komplexa frågor, därigenom får du möjlighet att utvecklas genom att lära av dina kollegor. Du kommer arbeta med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter som kommer variera beroende av uppdrag men kan till exempel innebära att stödja våra kunder med:

• utredningar, granskningar och att ta fram policies
• operativa dataskyddsfrågor och informationssäkerhet
• regelefterlevnad t ex GDPR och NIS

På Xeeda får du arbeta med drivna och engagerade kollegor samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du

Vi söker dig som tycker att informationssäkerhet är viktigt och roligt. Du har akademisk examen inom ekonomi, juridik eller teknik. Du har 3-5 års erfarenhet av arbete med informationssäkerhetsfrågor, gärna kompletterat med certifieringar inom området. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig ytterligare i dessa frågor, men också att arbeta med varierande frågor i grupp med professionella kollegor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom processutveckling, att arbeta med ledningssystem, samt att genomföra utredningar och skriva beslutsunderlag.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men trivs också att arbeta i team och bidra med din erfarenhet samtidigt som du utvecklas. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor. Våra kunder är allt från stora politiska organisationer till mindre privata företag vilket ställer krav på att du har gott omdöme och är säkerhetsmedveten.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag och få vara med och utveckla vår affär. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det.

Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se. Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.

Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med förändrings- och verksamhetsutvecklingsfrågor. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Managementkonsult med fokus på informationssäkerhet

Jurek