ekonomijobb.se

Lönespecialist - Payroll till KONE, Stockholm

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Lönespecialist - Payroll till KONE, Stockholm

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Är du en driven lönespecialist som vill arbeta i en omväxlade roll med eget ansvar? Brinner du för god service, utveckling och förbättring? Då är du den vi söker till oss på KONE. 
 

ARBETSUPPGIFTER
Som lönespecialist på KONE jobbar du tätt i ett team bestående av två lönespecialister och en lönechef och är en del av vår HR-avdelning. Vi hanterar ca 1100 löner varje månad på både tjänstemanna-och arbetarsidan och använder oss av lönesystemet HR-Plus 8. Du kommer att arbeta med hela lönekedjan, från ax till limpa, och ha mycket kontakt med anställda, chefer, samarbetspartners och vår externa systemleverantör. I rollen kommer du att vara stöd till resten av lönegruppen samt vara med och driva bästa nyttjande av system och integrationer och även utveckling av automatisering och digitalisering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat;

•    Lönekörningar 
•    Hantera reseräkningar
•    Förvalta HR-Plus
•    Kontakt med olika myndigheter 
•    Systemadministration och behörighetsadministration
•    Fånga upp lag- och avtalsförändringar och säkerställa att regelverk och avtal efterlevs i systemet
•    Ansvara för en del lönerelaterade kontoavstämningar
•    Hantera förmånsbilar/tjänstebilar
•    Pensionsadministration
•    Supportera anställda i tidsrapporteringssystem, Konect, IBR, med koppling till SAP och HR-Plus
•    Samverka med övriga avdelningar
 

KUNSKAP OCH ERFARENHET
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår och som ständigt vill lära dig nya saker. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen, är van att hantera liknande volymer och har kännedom om flera kollektivavtal. Det är en fördel om du tidigare arbetat i lönesystemet HR-Plus och har intresse för systemfrågor. Du har goda kunskaper i Microsoft Office.
 

PERSONLIGHETSDRAG
Som person tar du stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Givetvis är du noggrann och kvalitetsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt. Du drivs av att utveckla processer och förbättra rutiner som bidrar till en effektiv och kvalitativ löneprocess. Då rollen inkluderar många kontakter krävs det att du har lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt, är hjälpsam och har förmåga att leverera service på hög nivå. Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme.
 

VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig en spännande och utmanade roll där du får arbeta med system och lönefrågor och vara med och utveckla dem vidare. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Vi sitter i fina lokaler i Kista.
Utöver marknadsmässig lön, pensionsprogram och möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring erbjuder vi dig även friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och en förmånsportal via Benfits. Vi har också en egen konstförening. På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt.
 

ANSÖKAN
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV. Sista ansökningsdag är 2021-01-22. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Isabel Navas, Lönechef på  070-3149710 eller Susanna Aronson, Rekryteringsspecialist på 076-623 31 24.
 

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 hade KONE en omsättning på 10 miljarder euro och vid årets slut närmare 60 000 anställda

 

#LI-SCA

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

Lönespecialist - Payroll till KONE, Stockholm

Kone AB