ekonomijobb.se

Logo

Lönespecialist med HR intresse till investmentbolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-07-23

Ansök nu

Lönespecialist med HR intresse till investmentbolag

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en Lönespecialist med HR intresse på 50% till ett investmentbolag med kontor mitt i centrala Stockholm. I rollen kommer du arbeta självständigt med hela löneprocessen samt fungera som internt stöd i lönerelaterade frågor. Utöver detta kommer du driva förändringsarbeten, förbättringar och se över hur befintliga processer kan utvecklas på bästa sätt. Du kommer även att stötta bolagets HR-specialist med övrig personaladministration. Din roll kommer bland annat innebära:

  • Självständigt ansvar för hela löneprocessen, samt bokföring av löner och rapportering till Skatteverket
  • Fungera som stöd för personalen i lönerelaterade frågor
  • Administrera statistik, försäkringar och pensioner
  • Sköta implementering av nya system och driva förbättringsprocesser
  • Ansvara för personalsystem samt coacha nyanställda i detsamma
  • Fungera som bollplank för bolagets HR-specialist

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat självständig med hela löneprocessen. Du ska vara snabblärd, systemvan och känna glädje i att driva förändringar och förbättringar i rådande processer. Vidare har du ett intresse av HR och personalrelaterade frågor och vill gärna fortsätta utvecklas inom området. Som person är du prestigelös och nyfiken. Du tar gärna egna initiativ och är öppen för att hjälpa till där du behövs som mest. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är;

  • Noggrann och strukturerad – du låter inget passera utan att vara säker på att det är korrekt
  • Professionell ut i fingerspetsarna, såväl i interna som externa sammanhang
  • Engagerad och ambitiös – du vill vara med och påverka, utveckla och effektivisera

Har du dessutom tidigare erfarenhet av lönesystemet Hogia+, ser vi det som starkt meriterande. Koncernspråket är Engelska, så det är viktigt att du är bekväm med språket i både tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll på ett välkänt bolag där din insats kommer göra skillnad. Rollen är bred och varierad och för rätt person finns det goda chanser att själv utveckla rollen på sikt. HR-avdelningen är liten och du kommer arbeta tätt tillsammans med bolagets erfarna HR-specialist.

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start, omfattningen är 50 %. Uppdraget är en tillsvidaretjänst med sex månaders konsultanställning. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord; lön, payroll, lönespecialist, löneadministratör, löneassistent, lönekonsult, HR-koordinator, HR-administratör, HR-assistent, Hogia

Dela detta jobb

Logo
Lönespecialist med HR intresse till investmentbolag

Jurek Bemanning