ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lönespecialist

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-16

Ansök nu

Lönespecialist

Vi på Maxi ICA Stormarknad i Linköping strävar hela tiden efter att ge service i världsklass och överträffa våra kunders förväntningar!

Då vår HR-specialist med inriktning mot lön går på föräldraledighet söker vi nu en vikarierande lönespecialist med start i början av januari 2023.

Om oss

Maxi ICA Stormarknad i Linköping är Östergötlands största dagligvaruhandel och idag arbetar ca 240 engagerade medarbetare hos oss. Vårt fokus är att ge våra kunder en kundupplevelse ut över det vanliga och detta gör vi alla tillsammans genom våra värderingar: Öppen kommunikation, Engagemang, Kundnöjdhet och inte minsta av allt Humor och glädje.

Nu söker vi dig som har erfarenhet inom lön och som vill bli en del av vårt engagerade HR-team!

Arbetsuppgifter

HR-avdelningen utgör ett stöd för våra chefer och medarbetare i HR- och lönerelaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som lönespecialist kommer att vara:

• Ansvara för, utföra och kvalitetssäkra hela löneprocessen inklusive pensionsavsättning, semesterårsskifte och årsskiftesrutiner

• Vara uppdaterad och delta i samordning mellan Lön, HR och Ekonomi i frågor såsom avtalsskrivning, bemanning, pension, försäkringar, tjänstebilar och andra personaladministrativa områden

• Bistå med din kunskap och administrera den årliga lönerevisionen

• Löpande utveckla och effektivisera arbetssätt och rutiner tillsammans med övriga HR-funktioner

• Bistå medarbetare med hjälp i lönerelaterade frågor

• Rapportera till myndigheter såsom SCB, Svensk Handel, Kronofogden, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Skatteverket etc

• Bistå med diverse lönerelaterad statistik

• Stötta ekonomichef med löpande bokföring vid behov

• Ansvara för passersystem och arbetskläder

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som löneadministratör. Du har fullgjord gymnasieutbildning med vidareutbildning inom löneadministration (högskola eller likvärdigt). Har du dessutom erfarenhet av Handels och Unionens kollektivavtal samt av löneadministration i Softone ses detta som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av löpande bokföring.

En stor del av arbetet är också att ta fram rapporter och underlag varpå god datavana och goda kunskaper i excel är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann och ha viljan att skapa god struktur. Vi ser att du sätter stort värde i att hålla deadlines.

Viktigt för oss är även att du är en flexibel teamspelare som upplevs prestigelös och är samarbetsvillig. Din servicekänsla kommer göra stor positiv skillnad då arbetet även innefattar andra förekommande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% som löper fram till augusti 2024.

Vi erbjuder en roll med innehåll av stor variation av arbetsuppgifter där din sociala förmåga värderas högt! Du kommer att ingå i ett HR-team innehållande HR-chef och schemaadministratör. Du kommer också att jobba nära ekonomichefen.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Lönespecialist

Yobber AB