ekonomijobb.se

Lönekoordinator som vill bredda sig mot HR till Sharp

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

Lönekoordinator som vill bredda sig mot HR till Sharp

Har du tidigare arbetat med lön samtidigt som du vill bredda dig mot HR-frågor? Trivs du i koordinerande roller och ser dig själv som en självgående person som är driven och engagerad i dessa frågor? Då är denna tjänst helt klippt och skuren för dig! Sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker för Sharps räkning en Lönekoordinator som vill bredda sig mot HR. Sharp är ett stort internationellt bolag som är ledande inom B2B-lösningar inom bland annat kassaregister, touchskärmar och IT-lösningar. Deras motto lyder ”Be Original” och detta genomsyrar bolagets vision och arbetssätt. De sitter I fina och moderna lokaler i Alvik. I rollen ingår både löne- samt HR-frågor och man jobbar i ett team tillsammans med HR-chefen, en HR Business Partner samt en rekryterare.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Helhetsansvar för löneadministration mot respektive lönebyrå i Sv, No, Fi, Dk. Kontrollera och godkänna löner

 • Ansvarig för HR master data internt, administration i interna system vid nyanställning/ändring/avslut

 • Kontakt med Finansavdelningen gällande löner och redovisning

 • Ha kontroll över när provanställningar och visstidsanställningar går ut

 • Allmän HR – administration som kan förekomma inom teamet, samt administration kring pensioner

 • Kontaktperson för anställda gällande löpande HR-frågor

 • På sikt kunna driva egna HR-relaterade projekt inom den Nordiska organisationen

Vi söker dig som

 • Jobbat med lön tidigare i en roll som lönekoordinator, löneadministratör eller annan relevant roll för tjänsten i minst 1 år

 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då arbetsuppgifterna utförs i dessa språk

 • Goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel

Som person är du drivande och engagerad i ditt arbete och har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta i en koordinerande roll och är självgående i ditt arbete. Du är även flexibel och mottaglig för förändringar och är öppen för att se utanför boxen.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning och överrekrytering

 • Placering: Stockholm, Alvik

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sharps önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.

Dela detta jobb

Lönekoordinator som vill bredda sig mot HR till Sharp

Academic Work