ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Lönekoordinator

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Lönekoordinator

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 470 anställda och med en årlig omsättning på cirka 770 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

En av våra medarbetare väntar tillökning i familjen och vi söker därför dig som vill bli en del i vårt HR & löneteam under föräldraledigheten.

Som lönekoordinator hos oss på Vedum ansvarar du för hela löneprocessen för alla våra medarbetare inom vår tillverkning; från tidsregistrering till utbetalning av lön samt framtagning av statistik och rapporter. Du har en konsultativ och utbildande roll för löneprocessen. Rollen innebär en balans mellan att med ansvarstagande administrera lön ut till våra medarbetare varje månad och att vara nytänkande och idérik kring hur vår löneprocess fortlöpande kan utvecklas och förfinas. 

Alla Vedums medarbetare är dina interna kunder och din utmaning är att transformera skatteregler och arbetsrättslig lagstiftning samt centrala och lokala kollektivavtal och riktlinjer till rutiner och användarvänliga manualer som våra medarbetare kan ta till sig och efterleva. Vi tror att det är möjligt och hoppas att du ser att detta kan vara en stimulerande och utmanande tjänst som lockar dig att bli en av oss på Vedum. 

Du ingår i team som består av HR-ansvariga, en lönespecialist samt HR-chef som du rapporterar till.

De kollektivavtal vi omfattas av på Vedum är Träindustriavtalet mellan Trä- och Möbelföretagen TMF - GS-facket samt Tjänstemannaavtalet mellan TMF - Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer. Du ansvarar självständigt för löneberedning och utbetalning av löner till Vedums 280 medarbetare inom produktionsavtalet. HRM Flex är vårt system för tid och res samt Flex Classic för lön.

Därutöver vill vi gärna att du bidrar med din kunskap och kreativitet för att, tillsammans med övriga teamet, vidareutveckla våra processer och rutiner med målsättningen att aktivt bidra till företagets fortsatta utveckling samt att vara en värdefullt partner för alla på Vedum.   

Din profil: Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med en relevant eftergymnasial påbyggnad samt några års erfarenhet av löneadministrativt arbete inom tillverkande företag, med fördel inom Träindustrins avtalsområden. Har du erfarenhet från Flex lönesystem är detta meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet, med fokus på Excel.

Du är en lagspelare som ser att hela Vedum är ditt lag och där alla bidrar till att göra varandra ännu bättre. Som person är du noggrann, strukturerad, kommunikativ och ansvarsfull. Du trivs med att självständigt föra ditt arbete framåt och hålla god kvalitet i leverans mot deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känns det lockande? Hör av dig!

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka. Arbete i en engagerad, generös och trevlig arbetsgrupp. Yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter mottot” ett personligt och tryggt val”.

Tjänsten
Anställningen avser heltid med placering på vårt huvudkontor i Vedum. Den är en vikariatsanställning med tillträde snarast och löper tom augusti 2024.

Vårt kollektivavtal
Tjänstemannaavtalet; TMF Trä- och Möbelföretagen – Unionen/ Ledarna/ Sveriges Ingenjörer.

Vill du veta mer?
Välkommen med frågor om tjänsten till HR-chef Birgitta Holm, birgitta.holm@vedum.se. Under Vedums huvudsemester v 28 - 31 är jag dock begränsat nåbar. Jag finns tillgänglig och besvarar gärna dina frågor from den 8 augusti.

Vår ambition är att tillsätta tjänsten snarast. Vi tillämpar dock löpande urval så vänta inte med att sända in din ansökan. Se länk nedan

Ansökan.

Vår ambition är att tillsätta tjänsten snarast och har satt den 21 augusti som sista ansökningsdatum. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att sända in din ansökan. 

Registrering av dina personuppgifter: I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.

 

Dela detta jobb

Logga
Lönekoordinator

Vedum Kök & Bad AB