ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

LÖNEKONSULT TILL SVALNER SKATT & TRANSAKTION

Ort
Utgår

2022-12-30

Ansök nu

LÖNEKONSULT TILL SVALNER SKATT & TRANSAKTION

Lönekonsult till Svalner Skatt- och Transaktion

Vill du arbeta med löneadministration i en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och där du har stort ansvar för din egen roll och utveckling, då tycker vi du ska läsa vidare!

Svalner är Sveriges ledande specialister inom skatt- och transaktionsrådgivning och erbjuder även redovisningstjänster till sina kunder.

I rollen som Lönekonsult förväntas du ha några års arbetslivserfarenhet av löneadministration och är en fena på att skapa relationer. Att löpande kommunicera med kollegor och klienter är något du uppskattar, du trivs med att lösa problem och dela med dig av din expertis. Som lönekonsult hos Svalner har du kontakt med både nationella och internationella klienter där du förväntas ge service i toppklass. I denna roll kommer du att ansvara för och sköta hela löneprocessen samt agera rådgivare i lönerelaterade frågor för Svalners klienter.

Du kommer att tillhöra Svalners Redovisningsgrupp om sex personer och rapportera till Therese Hedlund, Verksamhetsansvarig. ” Svalner är en boutiqebyrå där vi erbjuder våra klienter ett nära samarbete och bred expertis. Vi är en driven och positiv arbetsplats och jag ser mycket fram emot att få välkomna vår nya lönekonsult till teamet”, säger Therese.

Hos Svalner tas du väl hand om genom en tydlig onboarding där utveckling och utbildning är i fokus. Bolaget är sedan en tid tillbaka i en tillväxtresa och till våren 2023 flyttar de in i sina nya fina lokaler i ”Svalnerhuset” på Lästmakargatan 3.

Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Här kan du läsa mer om Svalner Skatt &Transaktion: https://svalner.se/

I denna rekrytering samarbetar Svalner med The Finance Family och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss:

Maria Dahl, 072-039 38 40 maria.dahl@financefamily.se
Hanna Richter, 070-790 96 06 hanna.richter@financefamily.se

P.S. Vi jobbar kompetensbaserat och önskar därför inget personligt brev. Urval sker löpande.

 

Dela detta jobb

logo
LÖNEKONSULT TILL SVALNER SKATT & TRANSAKTION

The Finance Family