ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lönekonsult till framåtsträvande konsultbolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Lönekonsult till framåtsträvande konsultbolag

För kunds räkning söker Vindex nu en lönekonsult för rekrytering. Vindex sköter rekryteringsprocessen i sin helhet men anställning kommer att erbjudas direkt hos kund. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att ansvara för lönehanteringen för ett flertal bolag samt agera rådgivare till kunder. Du erbjuds även att bli auktoriserad om du inte redan är det.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som lönekonsult till framåtsträvande konsultbolag

 • Hantera löneprocessen från ax till limpa för flertalet kunder
 • Semesterlöneskuld
 • Pensioner
 • Hantering av kollektivavtal
 • Rapportering
 • Statistik
 • Lönekörning
 • Agera rådgivare till kunder
 • Systemfrågor
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För den här tjänsten söker vi en ansvarsfull, konsultmässig person som trivs att ha många bollar i luften. Du är en god lagspelare och kan arbeta både i team såväl som individuellt, samt att du är lösningsorienterad. I tillägg till detta ser vi gärna att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och en flexibel inställning.

Kvalifikationer för rollen som lönekonsult till framåtsträvande konsultbolag

 • Eftergymnasial utbildning inom lön
 • Minst 3-4 års erfarenhet i rollen som lönekonsult
 • Självgående i hela löneprocessen
 • Tidigare haft eget kundansvar
 • Erfarenhet från olika branscher
 • Bred systemerfarenhet
 • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JDLÖN1421. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Joanna Danielsson vid fler frågor kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter lönekonsulter i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Dela detta jobb

Lönekonsult till framåtsträvande konsultbolag

Vindex AB