ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lönekonsult till BDO i Nyköping

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Lönekonsult till BDO i Nyköping

Har du några års erfarenhet som lönekonsult och vill arbeta i en roll med stort eget ansvar och nära kundkontakter? Vill du vara en del av ett team med tight sammanhållning som tillsammans jobbar för att utveckla branschens bästa leverans och kundupplevelse? Då kan du vara personen vi söker.


BDO har utnämnts till redovisningsbyrån med branschens nöjdaste kunder för 10:e gången och nu söker vi en lönekonsult till BDO i Nyköping.

Arbetsbeskrivning

Som lönekonsult hos oss kommer du att arbeta med både nationella och internationella kunder av varierande storlek i olika branscher. Du genomför självständigt dina egna löneserviceuppdrag med hög kvalitet och service där du själv planerar uppdragen. Du har nära kontakt med kunder och ansvarar för hela löneprocessen, vilket inkluderar förberedande av underlag, rapportering, tolkning och rådgivning av avtal och regler. Likaså har du kvalitetsansvar gentemot kund och arbetar proaktivt med dem – vilket innebär att utveckla kunduppdragen och kundrelationen samt att ge enastående service genom professionell rådgivning och konsultation.

Du kommer att ingå i ett team som består av gruppchefen för lön, som du även rapporterar till, och 10 lönekonsulter varav 4 sitter på kontoret i Eskilstuna. Du kommer även att arbeta gränsöverskridande tillsammans med medarbetare på våra kontor i Stockholm och Uppsala.

Hög service och personligt engagemang är något som kännetecknar vårt arbetssätt och BDO arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra, effektivisera samt digitalisera processerna. I din roll ingår även att handleda mindre seniora medarbete, praktikanter och nyanställda.

Placeringsort för tjänsten är Nyköping.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad lönekonsult med runt tre års arbetslivserfarenhet som lönekonsult. Vidare har du erfarenhet av självständigt lönearbete både i mindre och medelstora bolag. Du är van vid att arbeta i olika system och är systemintresserad. Det är meriterande om du har arbetat på en lönebyrå för kunds räkning och känner dig hemma i en rådgivande roll som konsult. För att lyckas i rollen kan du kommunicera och uttrycka dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Vi har även internationella kunder vilket gör att du måste vara bekväm med att tala engelska.

Som person är du en lagspelare som uppskattar att arbeta i team och att dela med dig av din kunskap till kunder och kollegor. Du kommer även att arbeta självständigt vilket innebär att du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och är orädd för att fatta beslut.

Du lägger stor vikt vid professionalitet och uppskattar att bygga långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Vidare är du en positiv, lyhörd och nyfiken person som inte räds förändringar och har en vilja och ambition att utvecklas. Därutöver är du en driven, kvalitetsmedveten, flexibel och social person som uppskattar att ha många olika kontaktytor.

Vad erbjuder vi dig?

På BDO kommer du ha möjlighet att utveckla din kompetens och du får ett stort eget ansvar. Du kommer ha stora möjligheter att själv påverka din roll och styra ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. I och med den digitala förändringsprocess som branschen går igenom får du även möjligheten att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta det mest effektiva arbetssättet och digitala lösningen för kunden.

BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vill du veta mer om vad våra medarbetare tycker om att jobba hos BDO, kolla gärna in denna filmHär kan du också läsa mer om oss!


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BDO med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se.
För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se 

Dela detta jobb

Logo
Lönekonsult till BDO i Nyköping

Jurek