ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lönekonsult till BDO

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-07-23

Ansök nu

Lönekonsult till BDO

Är du lönekonsult och söker en ny utmaning där du kommer ha möjlighet att själv påverka din roll och styra ditt arbete? Då kan du vara personen vi söker.

BDO har utnämnts till redovisningsbyrån med branschens nöjdaste kunder för 11:e gången, och nu söker vi en lönekonsult till BDO i region Syd. Vi ser gärna att du är självständig, kvalitetsmedveten och kundorienterad samt att du har några års erfarenhet som lönekonsult på byrå eller bolag.

Arbetsbeskrivning

Som lönekonsult hos oss kommer du att arbeta med kunder av varierande storlek i olika branscher. Du genomför självständigt dina egna löneserviceuppdrag med hög kvalitet och service där du själv planerar uppdragen. Du har nära kontakt med kunder och ansvarar för hela löneprocessen, vilket inkluderar förberedande av underlag, rapportering, tolkning och rådgivning av avtal och regler. Likaså har du kvalitetsansvar gentemot kund. I rollen ingår även att ge viss rådgivning i HR-relaterade frågor.

Då vi på BDO främjar en digital arbetsmiljö, är vi flexibla kring kontorstillhörighet men vi ser gärna att du inledningsvis är på plats på Malmö-kontoret där resten av ditt team sitter. Kontoren ligger i Malmö, Helsingborg och Ängelholm/Klippan. Du kommer att ingå i ett team som består av gruppchefen för lön, som du även rapporterar till, och en junior lönekonsult. Vi befinner oss i en tillväxtfas inom affärsområdet Lön, där vi på sikt önskar utöka gruppen med fler medarbetare.

Hög service och personligt engagemang är något som kännetecknar vårt arbetssätt och BDO arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra, effektivisera samt digitalisera processerna. I din roll ingår även att handleda mindre seniora medarbete, praktikanter och nyanställda samt hålla i interna utbildningar.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad lönekonsult med några års arbetslivserfarenhet som lönekonsult på bolag eller byrå. Vidare har du erfarenhet av självständigt lönearbete både i mindre och medelstora bolag. Det är meriterande om du har arbetat på en lönebyrå för kunds räkning och känner dig hemma i en rådgivande roll som konsult. För att lyckas i rollen kan du kommunicera och uttrycka dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Vi har även internationella kunder vilket gör att du måste vara bekväm med att tala engelska.

Som person är du en lagspelare som uppskattar att arbeta i team och att dela med dig av din kunskap till kunder och kollegor. Du lägger stor vikt vid professionalitet och uppskattar att bygga långsiktiga relationer med kunder där kundnyttan är i fokus. Du kommer att arbeta självständigt vilket innebär att du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och är orädd för att fatta beslut. Därutöver är du en driven, kvalitetsmedveten, flexibel och social person som uppskattar att ha många olika kontaktytor.

Vad erbjuder vi dig?

På BDO kommer du ha möjlighet att utveckla din kompetens och du får ett stort eget ansvar. Du kommer ha stora möjligheter att själv påverka din roll och styra ditt arbete. Vidare kommer du att vara med och bygga lönefunktionen tillsammans med resten av teamet. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BDO med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Lönekonsult till BDO

Jurek