ekonomijobb.se

logga

Lönekonsult Norrköping

Företag UCS One Economy
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Lönekonsult Norrköping

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter ord som förtroende, engagemang och samarbete. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.

Som medarbetare på UCS One Economy erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och du ges stor möjlighet att både påverka och utvecklas inom bolaget. Dina dagar är varierande och dina arbetsuppgifter är växlande.

UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Här ser vi till den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Arbetsuppgifter
Som lönekonsult sköter du löner och rapportering åt flera av våra kundföretag. Du kommer att ha mycket kundkontakt och få ett varierande arbete med stort eget ansvar för ”dina” kunder under hela löneprocessen. Du får möjlighet att lära dig flera lönesystem då vi jobbar i bla Visma lön, Flex Lön, Hogia och Fortnox. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Önskade kvalifikationer

  • Du som söker har några års erfarenhet av rollen som lönekonsult och besitter en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Examen från YH eller KY-utbildning inriktning mot lönehantering och/eller erfarenhet av löneadministration är ett krav.

  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönearbete i Visma, Hogia, Flex och Fortnox, samt andra lönesystem.

  • B-körkort

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en social, noggrann och driven person som ser positivt på utveckling. Du har ett naturligt intresse för siffror och service och besitter en god kommunikativ förmåga.

Du är en nyfiken person som vill vara med där det händer. Tillsammans med dina kollegor hittar du gärna digitala lösningar och arbetssätt.

Om oss
UCS One Economy är en redovisningsbyrå utöver det vanliga! Företaget består av regionens tre främsta redovisningsbyråer Ekonomiservice, CENT Ekonomi och Smedjan Ekonomikonsult som gått samman med en ambition att vara det självklara valet av ekonomileverantör. Namnet står för den gemensamma visionen att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi och lön. One Economy erbjuder förutom vanliga tjänster på en redovisningsbyrå även affärssystem samt utbildning.

Ansökan
För mer information kontakta Lena Lindqvist, Kontorsansvarig Norrköping:
Telefon:  073-644 40 02, E-post:  lena.lindqvist@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

 

 

Dela detta jobb

logga
Lönekonsult Norrköping

UCS One Economy