ekonomijobb.se

Som administratör har du en viktig roll i vår strävan efter god kvalitet och tjänsten innefattar många interna kundkontakter. Du kommer ingå i ett redovisningsteam som leds av en teamleader.   

Vem är du  
Vi tror att du har erfarenhet av reseräkningar och administration sedan tidigare. Du är van användare av Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Har du vana av affärssystem är det meriterande.
Som person är du driven och brinner för administration och jobbar på ett noggrant och  strukturerat sätt. Du har integritet och kan jobba självständigt. Självklart medför du en positiv anda till resten av teamet. ’

Vi erbjuder  
DNB präglas av kvalitet och service och vi ser våra kunder som drivkraften i vår verksamhet. Du blir en del av ett team som har en god gruppsammanhållning och stimulerar och utvecklar varandra kontinuerligt. Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm. 
  
Övrig information 
Placering: Stockholm  
Omfattning: Heltid 
Start: Uppdraget startar 1/9-2018 till och med den 31/12-2018.
Ansvarig rekryterare: ingela.haglund@nextu.se   
  
Ansökan  
DNB har valt att samarbeta med rekrytering- och bemanningsföretaget Next u i detta bemanningsuppdrag. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!       

Kontaktperson:
Ingela Haglund
Rekryterare/Konsultansvarig
070-7703121
    
Om Next u 
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se

Lönekonsult/ löneadministratör till DnB Bank

Företag NextU
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb