ekonomijobb.se

Lönekonsult för kortare uppdrag

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-09

Ansök nu

Lönekonsult för kortare uppdrag

Vår kund är i behov av stöttning på sin lönavdelning under 1,5-2 månader. Därför söker vi dig med erfarenhet av att arbeta med lön som är på jakt efter ett nytt uppdrag som ger dig en chans att nyttja din kompetens och samtidigt knyta nya kontakter.

Om tjänsten

Ett perfekt uppdrag för dig som är mellan uppdrag just nu, som vill bredda ditt kontaktnät inom branschen!

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här: www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter

Vår kund hanterar ett stort antal löner och du kommer att stötta befintlig personal i deras arbete under och efter lönekörning. Bland annat kan du komma att få sortera och korrigera data för att sedan importera information om ny personal i systemen. Du kan även få administrera scheman som möjliggör för medarbetare att tidrapportera. Detta tillsammans med andra arbetsuppgifter kopplat till företagets löneutbetalningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning mot lön, ekonomi eller annan utbildning vi bedömer som likvärdig. Vidare har du erfarenhet att arbeta med löner.

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande system: Kontek eller Quinyx.

Som person är du:

  • Självgående, då du under detta uppdrag ska finnas som stöttning och avlastning gör dina kollegor.
  • Noggrann, för att du hantera mycket information och det är av största vikt att inte missa detaljer.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid 6-8 veckor

  • Placering: Örebro

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Lönekonsult för kortare uppdrag

Academic Work