ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lönehandläggare

Ansök nu

Lönehandläggare

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en serviceinriktad och initiativtagande lönehandläggare som vill vara med och stärka upp vårt löneteam. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som lönehandläggare vid FRA ingår du i löneteamet, organiserade vid HR-kontoret på avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. I teamet ansvarar ni tillsammans för myndighetens löner. Du arbetar med hela löneprocessen och ger support till medarbetare och chefer. Arbetet innebär också tolkning av lagar och villkorsavtal samt visst arbete med personaladministration i samband med anställning, organisationsförändringar och lönebeslut. Du kommer även att ha kontinuerlig kontakt med andra myndigheter och leverantörer.

Du kan

Vi söker dig som har löneutbildning eller utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig alternativt har erhållit motsvarande erfarenhet genom arbetslivserfarenhet. Rätt person för tjänsten har servicevana och har arbetat självständigt med hela löneprocessen. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat minst 3 år med löneadministration och har erfarenhet från det statliga villkorsområdet. Det är även meriterande om du på något sätt varit med i något förändringsarbete av arbetsrutiner. För tjänsten krävs goda kunskaper i Office, Excel i synnerhet. I övrigt behöver du ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad och som på eget initiativ vill hjälpa till med att finna svar eller lösa andras problem eller frågeställningar. Du har lätt för att samarbeta med andra och ser vikten av att dela med sig av kunskaper och erfarenheter för att tillsammans uppnå gemensamma mål. Som person värdesätter du att ditt arbete blir genomfört i tid och att dina arbetsuppgifter blir slutförda på ett strukturerat sätt. Du är flexibel om det skulle uppstå svårigheter eller problem som snabbt måste omhändertas. Vi ser även att du är prestigelös och har lätt för att be om hjälp från andra när det behövs för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.

Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 900 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Helene Lindström på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2022-05-29.
Ange referensnummer 3344/22 i din ansökan.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lönehandläggare

Försvarets Radioanstalt