ekonomijobb.se

För kunds räkning söker Vindex nu en löneansvarig för hyrrekrytering. Det här är till en början ett konsultuppdrag på sex månader och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden, förutsatt ett bra samarbete. Tjänsten startar enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att ansvara för ca 400 löner och arbeta både operativ och strategiskt.

Placering: Norrort

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som löneansvarig till bolag i Norrort
Ansvarig för bolagets lönehantering ax till limpa
Systemadministration
Hantering av kollektivavtal
Agera kontaktperson gällande löneprocesser i utländska dotterbolag
Implementera och utveckla rutiner och processer
Hantera lönefrågor från medarbetare
Rapportering
Ad hoc-uppgifter kopplat till ovan
För den här rollen söker vi dig som är ansvarsfull med ett självgående och organiserat arbetssätt. Du trivs i en roll med breda kontaktytor där du får jobba både operativt och strategiskt. Vidare ser vi positivt på om du tar mycket egna initiativ och är proaktiv.

Kvalifikationer för rollen som löneansvarig till bolag i Norrort
Eftergymnasial utbildning inom lön, t.ex. YH-utbildning
Minst 4-5 års arbete med lön
Tidigare haft löneansvar
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Breda systemkunskaper
Kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MNLÖN686. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster inom ekonomi? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Löneansvarig till bolag i Norrort

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2020-04-23

Ansök nu

Dela detta jobb