ekonomijobb.se

Löneansvarig till bolag i norra Stockholm

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Löneansvarig till bolag i norra Stockholm

Vi på Vindex söker nu en löneansvarig för hyrrekrytering till en av våra kunder. Under de första sex månaderna kommer du att gå som konsult via Vindex och därefter avser kunden att du övergår i en fast roll hos dem, förutsatt att samarbetet fungerar bra. Start sker omgående och i rollen kommer du att ansvara för ca 400 löner och arbeta mycket med processer och rutiner för att uppnå en mer effektiv lönefunktion.

Placering: norra Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som löneansvarig till bolag i norra Stockholm

 • Ansvara för 400 löner
 • Kvalitetssäkra underlag
 • Säkerställa korrekt rapportering
 • Tolkning av och arbete med kollektivavtal och anställningar
 • Ansvara för att olika tidplaner följs
 • Provision, pensioner och tjänstebilar
 • Systemutveckling
 • Förbättring och utveckling av processer och rutiner
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För den här rollen söker vi en kommunikativ och trygg person med starkt driv. Du har förmågan att se förbättringsmöjligheter både på detaljnivå och från ett helhetsperspektiv samt att du är mycket målinriktad. I tillägg till detta ser vi gärna att du är pedagogisk och har ett strukturerat, organiserat arbetssätt.

Kvalifikationer för rollen som löneansvarig till bolag i norra Stockholm

 • Eftergymnasial utbildning inom lön
 • Minst 5-6 års erfarenhet av lönearbete
 • Självgående i lönekedjan ax till limpa
 • Erfarenhet av tjänstebilar och kollektivavtal
 • Mycket god systemvana
 • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MTLÖN1307. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Marie Tolf vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter löneansvariga i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Dela detta jobb

Löneansvarig till bolag i norra Stockholm

Vindex AB