ekonomijobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

HR-enheten är en av våra stödfunktioner som ingår i kommunledningskontoret. Vårt uppdrag är att stödja våra verksamheter så att de når sina mål utifrån ett kompetensförsörjningsperspektiv. Det innebär att vi arbetar med att såväl attrahera nya medarbetare som att utveckla och behålla dem.

ARBETSUPPGIFTER
HR enheten är en liten enhet med fem medarbetare varav två fokuserar på löneadministration. Hos oss är du generalist, samtidigt som du bemästrar ditt eget specialistområde. Nu byter vi lönesystem och därför behöver vi en extra resurs! Tillsammans med dina löneadministratörs kollegor planerar och ansvarar ni för att det blir rätt lön i rätt tid genom
- avstämning och inrapportering utifrån underlag och tidsrapportering
- Systemdrift och lönekörning utifrån körschema
- Service, stöd och utbildning till chefer kring lön, ersättning, arbetstid och dithörande system
- Att bidra och delta i enhetens arbete med utveckling och förbättring av HR processen

Vi erbjuder dig ett ansvarfullt och självständigt uppdrag med möjligheter till egen utveckling i en positiv och prestigelös organisation. Du erbjuds bra anställningsförmåner utifrån vårt kollektivavtal samt därutöver ett generöst arbetstidsavtal, friskvårdsbidrag, hälsoaktiviteter, möjlighet till löneväxling med mera.

Tjänsten är en visstid med start omgående till och med 31 mars 2021.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har
- God servicekänsla
- Stort ansvarstagande
- God administrativ förmåga och noggrannhet i arbetsutförandet
- Förmåga att arbeta såväl självständigt som att samarbeta i grupp
- Har god kunskap och erfarenhet av löneadministrativt arbete

Har du erfarenhet från arbete i lönesystemet eCompanion, schema- och bemanningssystemet BeSched och/eller från personalarbete inom det kommunala avtalsområdet är det meriterande.

För att vara aktuellt krävs att du kan påbörja anställningen omgående, dock senast under mars 2020.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Löneadministratör, visstid

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2020-02-25

Ansök nu

Dela detta jobb