ekonomijobb.se

Logo

Löneadministratör till spännande bolag i Västra Skogen

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Löneadministratör till spännande bolag i Västra Skogen

Arbetsbeskrivning
Vår kund inom fastighetsunderhåll och facility management, söker just nu en löneadminsitratör till en väldigt varierande och utvecklande roll. Du kommer vara en del av administrationen med fokus på löneprocessen. Man tillhör ekonomiavdelningen, och löneavdelningen (3 personer) kommer bestå av totalt 3 personer på lön och dessa rapporterar direkt till Lönechefen.

Exempel på övriga arbetsuppgifter;

-       Löneadministration (ca 700 löner)

-       Kontrolluppgifter vid kalenderårets slut

-       Skatteregler kring förmånsvärden

-       Tidrapporter

-       Rapporter till myndigheter, tex Försäkringskassan, skatteverket, FORA och Collectum

-       Handläggning av anställningsavtal

-       Statistik till SCB

Vem är du?
Du är minst gymnasieutbildning med en påbyggnad av en löneutbildning. Du har minst några års arbetserfarenhet från att ha jobbat på en löneavdelning och känner dig trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen från ax till limpa. Har du tidigare erfarenhet från att vara med och bygga upp en löneavdelning och sätta upp processer runt detta är det mycket meriterande, då företaget kommer göra om den befintliga löneprocessen. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, engelska är meriterande, samt har goda kunskaper i Office-paketet. Du har tidigare arbetat i lönesystem och känner dig bekväm i olika system.

Som person är du noggrann, strukturerad, prestigelös och ansvarstagande. Du har en positiv grundinställning, trivs i det administrativa och är pedagogisk till naturen. Vidare är du duktig på att samarbeta, service-minded och trygg i dig själv. Slutligen tycker du att det är kul att ta initiativ, utveckla ditt arbete till det bättre och trivs med att ta saker framåt i organisationen. Du är helt enkelt en driven teamplayer!

Du erbjuds
En spännande och varierande roll på ett bolag som är under expansion och med bra stämning kollegor emellan med en platt organisation. Kontoret är beläget i Västra Skogen. I denna rekrytering samarbetar företaget med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV.  För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Löneadministratör till spännande bolag i Västra Skogen

Jurek Bemanning