ekonomijobb.se

logga

Löneadministratör till sommarvikariat i söderort

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-17

Ansök nu

Löneadministratör till sommarvikariat i söderort

Är du en strukturerad, självgående löneadministratör som har erfarenhet av Hogia Lön Plus? Är du tillgänglig för ett sommarvikariat på 75 % under 10 veckor med start omgående? Vill du arbeta i söderort? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en löneadministratör på 75 % till ett företag i söderort. Uppdraget omfattar 10 veckor under ordinarie löneadministratörs semester, med start så snart som möjligt. Du kommer att vara ensamt ansvarig för företagets lönekörningar som omfattar ca 250 löner med flera olika kollektivavtal. Uppdraget innebär även en del HR-administration såsom kontakt med myndigheter, hjälpa anställda i tidrapporteringssystemet eller hantera reseräkningar.

Arbetet kommer att utföras på plats hos vår kund i söderort, och kan inte genomföras på distans.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av hela löneprocessen, och som känner sig trygg i samtliga delar. Du är van att arbeta med kollektivavtal och har goda kunskaper i lönesystemet Hogia Lön Plus.

Som person är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är självgående och hugger tag där det behövs. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek men arbetar hos vår kund med lokaler i söderort. Uppdraget omfattar 75 % av heltid och arbetstiderna kan förläggas förhållandevis fritt inom kontorstid. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i 10 veckor.

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll, Payroll Administrator, Lön,Lönehantering, Payroll service, Lönesystem, Payroll Assistant, Fortnox.

Dela detta jobb

logga
Löneadministratör till sommarvikariat i söderort

Jurek