ekonomijobb.se

Löneadministratör till Energihem i Sundsvall!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-20

Ansök nu

Löneadministratör till Energihem i Sundsvall!

Energihem letar nu efter en löneadministratör att utöka sitt härliga team med! Med en tillväxtresa och en kraftig frammarsch har Energihem tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte. Med sitt unika koncept och hållbara framtidsvision är Energihem ett innovativt företag på god väg mot att bli en ledande aktör inom solel och fönsterbyten. För att främja detta behöver de nu förstärka sin ekonomiavdelning. Denna roll är perfekt för dig som har ett intresse för ekonomi och lönehandläggning, och som framöver vill utvecklas ännu mer inom det ekonomiska spektrumet!

Om tjänsten

Ekonomiavdelningen består idag av ett team på 10 personer, där de nu letar efter ett nytt tillskott inom lönehandläggning och administration. Här finns stora utvecklingsmöjligheter inom rollen, inte endast inom lön- och administration, men även med andra delar inom ekonomi.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef under hela din anställningsperiod

 • En roll i ett innovativt företag med stora ambitioner

 • Stora utvecklingsmöjligheter inom både rollen och företaget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör blir du ansvarig för löneprocessen, samt pensioner och personalförsäkringar. Du kommer även samarbeta mycket med anställda och övriga avdelningar, bland annat HR. Här får du stor frihet under ansvar och många kontaktytor. Förutom löneprocesser kommer du även ansvara för löpande administrativa uppgifter. Arbetet är i stor del bestående av del- och veckomål, som teamet tillsammans arbetar för att uppnå.

Vi söker dig som

För denna tjänst söker vi dig som har ett stort intresse för ekonomi och lönehandläggning, samt framöver vill utvecklas inom ekonomi och ta dig an mer ansvar. Vi ser att det är viktigt att du kan arbeta noggrant och förstå vikten av det arbete du utför, samt att du trivs med att arbeta självständigt likväl som i team.

Vi söker dig som:

 • Har en utbildning inom löneadministration på eftergymnasial nivå, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

 • Har ett stort intresse för ekonomi

 • Talar och skriver obehindrat på svenska

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med löneadministration samt om du har erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox.

Som person är du:

 • Noggrann

 • Ansvarstagande

 • Initiativtagande

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sundsvall

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Energihems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Deras utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

De är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har de också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

 

Dela detta jobb

Löneadministratör till Energihem i Sundsvall!

Academic Work