ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Löneadministratör sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Löneadministratör sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö där ett gott samarbete värderas högt? Har du tidigare erfarenhet av lön, administration och schemaläggning? Är du en noggrann lagspelare med hög integritet? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Löneadministratör stöttar du S:t Eriks i diverse löne- och ekonomiuppgifter. Du ansvarar för att lägga upp anställda och knyta användare till dessa. Därutöver har du en viktig roll i att skapa dagsscheman och rullande schemacykler samt att säkerställa att dessa överensstämmer med de interna programmen. Under implementeringen av Shared Service Center agerar du administrativ kontaktperson mot chefer i dotterbolag och beställare samt kravställare mot lönepartner. Därutöver samlar du in information om nuvarande upplägg i organisationen.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Löne- och ekonomiadministration.

  • Uppläggning av anställda gällande anställning, schema, kostnadsställe och attesterande chef samt administration vid eventuell förflyttning.

  • Allmän support till chefer och Shared Service Center rörande bokslutsarbete samt leverantörs- och kundreskontra.

  • Administrativ kontaktperson under implementeringen av Shared Service Center.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Löneadministratör är du en noggrann lagspelare med hög integritet. Du uppskattar att samarbeta i en föränderlig miljö och värderar kvalitet högt. Vidare har du tidigare erfarenhet av löneadministration, schemaläggning, tidrapportering samt arbete mot extern lönepartner. Därutöver har du med fördel arbetat med leverantörs- och kundreskontra samt kollektivavtal.

Viktigt för tjänsten:

  • Minst tre års erfarenhet av löneadministration i ett liknande bolag.

  • Utbildad gymnasieekonom, KY-ekonom eller liknande.

  • Erfarenhet av löneadministration, tidrapportering, avstämningar och schemaläggning.

  • Meriterande med erfarenhet från Flex HRM, Readsoft och IF Metalls kollektivavtal.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Löneadministratör är ett konsultuppdrag på minst sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att få en anställning direkt hos S:t Eriks som ser långsiktigt på denna tjänst. Du ingår i Shared Service Center på S:t Eriks kontor i Staffanstorp. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Löneadministratör sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Eterni Sweden AB