ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Löneadministratör

Företag Midroc
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Löneadministratör

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Granitor Electro AB söker en erfaren löneadministratör till sitt kontor i Sandviken. Vi söker Dig som är van att arbeta självständigt och som person är noggrann och ansvarstagande. Du kommer att ingå i ett löneteam på 10 personer som tillsammans administrerar löner för flera bolag inom koncernen. Våra processer är projektorienterade och Du får inblick i alla processer och är med och utvecklar det dagliga arbetet i nära samarbete med linjeorganisationen. Arbetet är flexibelt med många olika ansvarsdelar och ständigt pågående utvecklingsprojekt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att löpande hantera tid- och utgiftsrapporter, hantera nyanställningar, uppsägningar och pensionsavgångar, semester och sjuklöneberäkningar, göra skatteberäkningar och statistik till SCB och branschorganisationer samt diverse utredningsarbete samt lönebearbetningar.

Tjänsten är på heltid och det kan förekomma resor i tjänsten varför B-körkort erfordras.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med löneadministration i hela processen och har gedigna och uppdaterade kunskaper inom området. Har du jobbat med löner inom branscher så som el, ventilation, bygg eller liknande så är det ett plus. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete redan från start så är det viktigt att du känner dig trygg och uppdaterad i din yrkesroll. Om du har jobbat i Unit4/Agda tidigare är detta givetvis meriterande. Har du dessutom erfarenhet av projektadministration så kan du vara den vi söker.

Du bör ha kunskap i att läsa och tolka kollektivavtal och vi ser gärna att du är uppdaterad i de kollektivavtal som Midroc Electro arbetar med; installationsavtalet, IF metall och Unionen tjänstemannaavtalet.

Som person är du flexibel och självständig och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift.

Du lär dig snabbt nya uppgifter och ser till att hålla dig uppdaterad i inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du är en noggrann person som ser till att efterfölja de regler och policys som finns upprättade. Du har en stark integritet, arbetar på ett systematiskt och metodiskt sätt samt håller en hög kvalité i det arbete du utför. Att ge god service är viktigt för dig och att du ser till organisationens och kundens bästa.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer beskrivningen av denna tjänst in på dig kan vi erbjuda ett intressant och utvecklande arbete i en spännande och växande organisation.

Stämmer detta in på dig?

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan lämnar du på www.granitor.se

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Per Andersson, Gruppchef för löneadministratörerna, telefon 010-470 78 86.

Dela detta jobb

Logo
Löneadministratör

Midroc