ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

LÖNEADMINISTRATÖR

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

LÖNEADMINISTRATÖR

Vår HR avdelning består i nuläget av åtta personer varav tre arbetar inriktat mot löneadministration för våra 1500 medarbetare på NIBE AB i Markaryd. På företaget förekommer både tvåveckorslön för produktionspersonal och månadslön för tjänstemän. På grund av vår expansion förstärker vi nu lönekontoret/HR med en löneadministratör

OM TJÄNSTEN:

Allmän personaladministration. Hantering av tidregistrering, scheman, arbetsskadeanmälningar, AFA- försäkringar, passerkort, samt att stötta chefer kommer att vara en del av dina arbetsuppgifter liksom kontakt med myndigheter såsom Skatteverket, Försäkringskassan och Migrationsverket.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en engagerad, pålitlig, strukturerad och positiv person med hög integritet som kan växa in i uppgiften och teamet. Vi tror att du har en relevant utbildning inom lön-och eller ekonomi. Eftersom vi söker större bredd i vår åldersstruktur ser vi gärna yngre sökande. Du bör vara lättlärd, ha en god förmåga att samarbeta och hantera en, ibland, stressig vardag. Kunskap och erfarenhet av löneprogrammet AGDA är meriterande.

Du identifierar dig med våra kärnvärderingar som god lönsamhet, eget ansvar, marknadsorienterad expansion, engagerade medarbetare, god affärsetik, samhällsengagemang samt transparens.

OM TJÄNSTEN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 30 november 2021. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Kontaktpersoner

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
LÖNEADMINISTRATÖR

NIBE AB