ekonomijobb.se

Löneadministratör

Ort
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Löneadministratör

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2.200 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi behöver förstärka vår löneadministration med en medarbetare. I dagsläget arbetar fyra löneadministratörer med hela löneprocessen - cirka 2.200 löner/månad. I tjänsten ingår ett totalt ansvar för löner med arbetsuppgifter såsom löneberedning, utfärdande av arbetsintyg, rapportering till Collectum, kontakt med Försäkringskassan, vara superuser av vårt tid- och schemasystem, upprättande av anställningsbevis samt andra vanligt förekommande administrativa uppgifter och kontorsgöromål. Tjänsten innebär mycket support och kontakt med våra verksamheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:
• Har minst 3 års erfarenhet i en roll som löneadministratör
• Är gymnasieekonom eller har motsvarande utbildning
• Erfarenhet av kollektivavtal är meriterande
• Tidigare erfarenhet från HogiaLön+ är meriterande

För att lyckas i rollen som löneadministratör krävs en hög serviceanda, integritet och effektivitet. Du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
100%. Tillträde snarast.

Arbetsort: Norrköping

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Kontaktpersoner
Alexandra Schmidt, 011-180605, CFO/vVD

Ansökan
Sista ansökningsdag 200816. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 16 augusti 2020.Arbetsgivare
A&O Ansvar och Omsorg AB
Repslagaregatan 19
602 25 Norrköping
Tel: 011-180100
Mer information om företaget finner du på http://www.ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Löneadministratör

A&O Ansvar och Omsorg