ekonomijobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Löneadministrationen ligger i ett Shared Servicecenter för Jula koncernens samtliga Sverigebolag och administrerar cirka 2500 löner/månad. Det gör vi inom följande verksamheter: Retail, Hotell och restaurang, Finans och Fastighet. Vill du arbeta inom Jula koncernen och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig!  

Det här gör man som löneadministratör

Arbetet innebär mycket sociala kontakter och samarbete med kollegor och övriga medarbetare i organisationen. Du kontrollerar att den löpande löneadministrationen fungerar i systemen, och utvecklar när systemen inte stödjer processen. Visst arbetar vi även med manuell löneadministration men helst inte och här blir du en viktig del i vår digitala utvecklingsresa som vi är i början på. Du arbetar även med intern service och information till chefer och anställda inom Jula, kontakt med myndigheter, uppföljning mm.

Vi arbetar i Aditro´s system för Lön, HR, resa och tid. Det är meriterande om du arbetat i Aditros produkter, främst Aditro Lön.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

- Erfarenhet av löneadministration

- Jobbat med systemutveckling för löneprocesser

- Trivs med högt tempo och är van att arbeta med deadlines

- Erfarenhet av att förstå och tolka regelverk, lagar och avtal, framför allt kollektivavtal;

Idag har vi följande avtal: DT avtalet för tjänstemän, Detaljhandelsavtalet, Lager- och E-handelsavtalet samt Hotell- och Restaurangavtalet.

Det här är du som person

För att passa bäst in i denna roll drivs du av systemutveckling för lön som underlättar vardagen för chefer och medarbetare. Som person är du serviceinriktad och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt. Som medarbetare på Jula har du möjligheter att påverka till exempel de administrativa processerna inom bolaget och därför tror vi att du har nytta av att vara nyfiken och tycka om förändringar.

Bra att veta

Tjänsten är ett vikariat till och med 30 september 2021 i första hand med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka! Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pia Hermansson, Manager Shared Service Center HR-admin/Payroll. Sista ansökningsdag för tjänsten är 21 februari.

Löneadministratör

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb