ekonomijobb.se

LOKALFÖRSÖRJNINGSANSVARIG TILL SVERIGES SNABBAST VÄXANDE STAD
Vill du verka i Sundbybergs dynamiska miljö och påverka stadens utveckling? Vill du ha ett meningsfullt arbete och svara för lokalförsörjningsbehovet inom bl.a. idrotts och undervisningsmiljöer? Har du dessutom erfarenhet av strategisk lokalförsörjning och stimuleras av en roll med många kontaktytor? Då kan du vara Lokalfastigheter i Sundbybergs nye Lokalförsörjningsansvarig! Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Lokalfastigheter i Sundbyberg befinner sig i expansionsskede och behöver i och med detta rekrytera en Lokalförsörjningsansvarig – en ny och spännande roll inom bolaget med strategiskt fokus!

I rollen som Lokalförsörjningsansvarig är du mottagare av kommunens Lokalbehovsplan samt bolagets ansvarige för den gemensamma Lokalförsörjningsprocessen. Du såväl upprättar, genomför som följer upp denna och ansvarar för att verkställa budget inom ditt ansvarsområde. Du säkerställer att Sundbybergs Stads nämnder tillhandahåller verksamhetslokaler enligt lokalförsörjningsplan och fattade beslut. Du hanterar löpande ändringar i kommunens lokalförsörjningsbehov. Alltifrån anpassning av egna lokaler, hyra lokaler av andra fastighetsägare till förvärv av fastigheter. Eftersom Lokalfastigheter är ett kommunalt bolag ser vi att du har stort samhällsintresse och vill vara en del i ett samhällsbyggande. Du kommer ingå i team tillsammans med transaktionscontroller samt verksamhetsutvecklare och rapportera till bolagets VD.

 DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Lokalförsörjningsansvarig kommer du bland annat ansvara för och arbeta med:

 • Aktivt söka effektiviseringar i befintliga som nya lokaler för att tillgodose förändrade verksamhetsbehov
 • Identifiera och föreslå alternativa lösningar till efterfrågat lokalbehov
 • Utveckla rutiner och genomföra framtagning av investeringskalkyler och hyressättning
 • Förhandla och teckna hyresavtal

KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll inom lokalförsörjning samt har:

 • Akademisk utbildning med inriktning fastighetsekonomi-, juridik eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms relevant för befattningen
 • Kunskap och erfarenhet av investeringskalkyler och hyresjuridik
 • Mycket god förhandlingsvana
 • God datavana och B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet

Du har en förmåga att bedriva en professionell och effektiv lokalförsörjning. Du utmärker dig genom att du är handlingskraftig samt har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig enkelt till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du trivs med många kontaktytor och bygger långsiktiga relationer.

Du identifierar dig med Sundbybergs Stads kärnvärden: Levande, Nytänkande och Tillsammans. 

VI ERBJUDER DIG

 • Ett meningsfullt arbete genom att skapa bra verksamhetslokaler, som arbets-, idrotts och undervisningsmiljöer
 • Stort inflytande och möjlighet att påverka Sundbybergs Stads utveckling
 • Då rollen är ny inom bolaget får du goda möjligheter att påverka samt vara med och utforma såväl din egen roll som bolagets riktning i stort

ANSÖKAN 
I denna rekrytering samarbetar Lokalfastigheter i Sundbyberg med Fasticon Kompetens AB. Därav är Lokalfastigheter i Sundbybergs önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB. 

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen den 17 juni 2018, så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på linnea.nilsson@fasticonkompetens.se eller på  073 – 415 43 21.

SNABBFAKTA
Placeringsort:
 Huvudkontoret i Hallonbergen Centrum, Sundbyberg
Typ av uppdrag: Rekrytering, heltid
Arbetstid: 38h/v, sommartid tillämpas (35.25h)
Start: Så snart som möjlighet enligt överenskommelse

Lokalförsörjningsansvarig

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-02

Ansök nu

Dela detta jobb