ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Logistikutvecklare

Ort
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Logistikutvecklare

Addilon Professionals erbjuder specialistkompetens inom områdena Logistik, Teknik, Försäljning, Inköp och Ekonomi. Vi hittar rätt kompetens till våra kunders temporära kompetensbehov och bidrar till att våra kunder fullt ut kan fokusera på sin kärnverksamhet.
Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.
Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.
Vårt breda kontaktnät och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje uppdrag.

Läs mer om oss på www.addilon.se

För vår kunds räkning söker vi en Logistikutvecklare. Uppdraget är en hyrrekrytering, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Addilon Professionals och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Möjlighet till tillsvidareanställning finns hos kunden under förutsättning att samarbetet fungerat väl. Tjänsten är konsultuppdrag om minst 6 månader som kräver att du har en månads tillgänglighet. Placeringsort är Stockholm.

Ansvar och arbetsuppgifter
Logistikutvecklaren bidrar till vårt arbete att säkra effektiva, robusta och innovativa logistikflöden. Just nu är trycket rejält på oss. Uppdragsgivaren har fått ett större uppdrag som har direkt bäring för vår avdelning. Hos Uppdragsgivaren är logistikfrågor kärnverksamhet och som logistikutvecklare på Uppdragsgivaren blir du en viktig medarbetare i en drivande utvecklingsgrupp med stort utrymme för egna initiativ.

I rollen ingår att analysera flöden och processer, identifiera utvecklingsmöjligheter och förbättringsbehov samt leda eller delta i genomförande av beslutade projekt. Du bidrar till att vi kan optimera och utveckla våra processer och varuflöden.

Du får möjlighet att arbeta med både strategiska, taktiska och operativa frågeställningar längs hela försörjningskedjan. Rollen innebär många kontaktytor både inom och utom företaget.

Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du ha eftergymnasial utbildning inom logistik alternativt flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet från utveckling och förbättring av logistikprocesser och varuflöden. Du har erfarenhet av att ha arbetat med logistik. Det är en fördel om det är från en organisation med egen drift eller styrning av lager och transportverksamhet.
Har du erfarenhet från varuägande företag är det ett plus. Det är betydelsefullt om du har erfarenhet av systematiserat förbättringsarbete så att du kan ta en aktiv roll i ledning av vårt arbete med det. Erfarenhet av arbete i projektform är viktig och egna kunskaper om projektledning och användning av projektmodeller är en fördel. Du har hög IT-mognad och är en erfaren användare av lager- och affärssystem samt Officepaketets olika program.

Personlighet
- Du inspireras avgöra saker bättre och ser såväl små som stora förbättringar som värdefulla.
- Du tar gärna en drivande roll för olika initiativ och är också pragmatisk när det behövs.
- Du är en engagerad och positiv person. Du planerar ditt arbete väl och känner ett stort ansvar för att leverera ett slutresultat som gör skillnad för våra kunder och oss själva.
- Du har lätt att sätta dig in i nya frågeställningar och med din goda analytiska förmåga kan du identifiera både möjligheter och lösningar till förbättringar och utveckling.
- Du trivs med att jobba tillsammans med andra och du har förmåga att skapa ett givande och effektivt samarbete.
- Med prestigelöshet och flexibilitet kan du ta dig an olika roller vid olika tillfällen med syfte att uppnå det bästa slutresultatet.
- Du är lyhörd för andras kunskap och erfarenheter och delar gärna med dig.

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i detta uppdrag. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

  • delar våra värderingar

  • är etablerad i ditt yrke

  • har erfarenhet från olika roller och olika branscher

  • har relevant erfarenhet för uppdragen

 

Dela detta jobb

Logistikutvecklare

Addilon Professionals AB