ekonomijobb.se

Locum söker relationsorienterad controller med driv

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

Locum söker relationsorienterad controller med driv

Locum AB siktar på att bli Sveriges ledande fastighetsbolag för vårdmiljöer och har ett fastighetsbestånd på ca 2 miljoner kvm lokaler. Vårt uppdrag är att inom Region Stockholm förvalta och utveckla vårdens fastigheter och lokaler för att skapa största möjliga värde för vården.

Ett viktigt och omfattande sjukhusområde som Locum förvaltar är Karolinska Universitetssjukhuset. Detta är ett av Europas största universitetssjukhus som tillsammans med Karolinska Institutet utgör ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.

Är du en relations- och utvecklingsorienterad controller? Vill du ingå i en rutinerad organisation som är en del av en större vision att bli ledande inom utvecklingen av vårdmiljöer i Sverige? Då kan Locum vara rätt arbetsplats för dig!

Om rollen
Som controller arbetar du nära och stöttar fastighetsdirektören som ansvarar för sjukhusområdet Karolinska Universitetssjukhus, bestående av Huddinge och Solna, samt ett antal mindre sjukhus. Detta är Locums största område, bestående av cirka 700 000 kvm i Solna och Huddinge . Du kommer att ingå i enheten ekonomistyrning och stöd och den närmsta chefen kommer att vara Locums ekonomidirektör med placering i Stockholm.    

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du arbetar med bokslut, rapportering och uppföljning av verksamhetens resultat. Utöver detta medverkar du även i företagets budget- och prognosarbete. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att analysera, följa upp resultat samt medverka i utveckling av verksamhetsstyrning. Som controller kontrollerar och kvalitetssäkrar du att interna och externa regler och riktlinjer följs avseende ekonomi och projekt. Utöver detta innefattar arbetet att stötta verksamheten med dess frågor samt arbetar med kostnads- och intäktssidan.

Du deltar tidvis i förvaltningsområdets ledningsgrupp och förväntas aktivt identifiera förbättringsmöjligheter och säkerställa att dessa genomförs tillsammans med fastighetsdirektören.  

Vad Locum erbjuder dig
Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder Locum sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Organisationen säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Locum delar Region Stockholms styrande värderingar som är öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan. Kulturen präglas av gemensamma ledord och värderingar och hos oss omges du av kompetenta kollegor samtidigt som du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Locums sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar Locums värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas här.

För Locum är det en självklarhet att eftersträva jämställdhet och jämlikhet på arbetsplatsen och se ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Din profil  
Vi ser att du har följande bakgrund och kvalifikationer för att lyckas i denna roll:

  • Civilekonom eller likvärdig utbildning.
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet.
  • Analytisk lagd, strukturerad och samtidigt intresserad av att aktivt delta i enhetens förbättringsarbete.
  • Erfarenhet från business controllerarbete
  • Skicklig på att etablera och utveckla långsiktiga och professionella relationer.
  • Utvecklingsinriktad, nyfiken och dynamisk.  
  • Förmåga att skapa överblick men också nyfikenhet och intresse för detaljer och sakfrågor.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av controllerarbete inom fastighetsbranschen.
  • Erfarenhet av Agresso.


Välkommen med din ansökan! 
I den här rekryteringen samarbetar Locum med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Dajana Mladenovic på 08-559 21 616 alternativt dajana.mladenovic@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se. 
 

Arbetsgivare

     Locum AB

 

     Östgötagatan 12

 

     104 62 STOCKHOLM

Hemsida

     www.locum.se

Titel

     Controller

Sektor

     Offentlig

Anställningsform

     Tillsvidare

Antal tjänster

     1

 

Dela detta jobb

Locum söker relationsorienterad controller med driv

Fasticon AB