ekonomijobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som HR Business Partner är du visionär och drivande. Du tror på den inneboende kraften hos individer och människors utvecklingspotential och är övertygad om vikten av att skapa en hållbar kultur. Vi söker en HR Businesspartner som vill bli vår nya kollega i HR-koncern teamet.

I rollen som HR Business Partner arbetar du som ett operativt och strategiskt stöd i nära samverkan med LKAB:s ledare. En stor del av tjänsten handlar om att stötta chefer i kompetensförsörjningsprocessen, arbetsrätt och organisationsutveckling inom verksamheterna Marknad och Teknik, Prospektering samt Strategi och Affärsutveckling. Verksamheterna är ingenjörs- och specialistfokuserade och geografiskt utspridda, därför ingår resor i tjänsten.

Din roll är även att medverka och driva olika utvecklingsprojekt inom HR. Du kommer att ingå i HR-koncern teamet (åtta medarbetare) som arbetar koncernövergripande med HR-strategiska projekt, hållbara anställningsvillkor samt ledarstöd till staberna.

Dina kvalifikationer

För att vara aktuell för den här rollen ser vi att du har examen från personalvetarprogrammet eller liknande utbildning. Du har flerårig erfarenhet från att arbeta med rekrytering, arbetsrätt och HR-strategier. Som person är du serviceinriktad, coachande och har hög integritet.

Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Placeringsort Kiruna, Malmberget eller Luleå.
För mer information är du välkommen att kontakta HR-Manager Åse Juhlin på telefon 0920 – 381 77 och Lisa Rapp, HR-strateg HR-koncern på telefon 0980-73263.

Sista ansökningsdag: 2020-11-30. Läs mer och ansök på lkab.com/karriar

Fackliga kontaktpersoner:
Kiruna/Svappavaara
Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08 Björn Åström, Sveriges Ingenjörer, 0980-72903 Ingegerd Kyrö, Ledarna, 0980-710 50
Malmberget/Luleå Unionen Södra
Per Ola Eriksson, 0920-38076 SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532 Ledarna Södra - Christer Olofsson, 0970-76584

LKAB söker HR Business Partner

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb