ekonomijobb.se

logga

LIA-platser för redovisningsstudenter under vintern

Ansök nu

LIA-platser för redovisningsstudenter under vintern

Vi tar regelbundet emot praktikanter från YH-utbildningar, och om praktikanten gör bra ifrån sig finns goda möjligheter till anställning efter praktikperioden. 

Nu erbjuder vi tre praktikplatser under vintern (ska påbörjas i under kvartal tre och pågå i minst 10 veckor, gärna längre). Om du har en annan praktikperiod så vänligen sök inte via denna annons.

Vi har flera olika team, med inriktning mot bland annat småbolag, entreprenörsbolag samt internationella bolag. Vi siktar på att ta emot en praktikant per team. Vi letar efter dig som vill vara med och ta Win Win Ekonomi till nya höjder! Läs mer om rollerna och om våra arbetssätt nedan. Ansök redan idag om du känner dig träffad!

Att arbeta som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi

Som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi sköter du (i samarbete med kollegor) redovisning åt små och medelstora företag. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor.

Vi är indelade i specialiserade team (med 4-10 medarbetare i varje), och inom teamet har man ett nära samarbete med sina kollegor. Utöver dessa konsultteam har vi även specialister och stödfunktioner, som du kommer att samarbeta med.

Vi söker nu praktikanter till flera olika team

Vi erbjuder praktikplats i följande team/grupper:

- Småbolagsteamet: Arbetar med enpersonersföretag. Har stora mängder kunder och arbetar mycket processinriktat för att hantera dessa effektivt samtidigt som kunden ska uppleva hög personlig service.

- Entreprenörsteamet: Arbetar med företag som har anställda, men i regel färre än 20 medarbetare. De flesta företag är ägarledda, och behöver både hjälp med återkommande uppgifter och som har ad hoc-frågor.

- Internationella teamet/storbolagsteamet: Arbetar med utlandsägda företag samt de större svenskägda kundföretagen. I regel innebär detta att kunden har 20-200 medarbetare, högre krav på rapporteringen (som i flera fall sker till CFO/controller på moderbolaget i annat land), kan vara IFRS, etc. 

Om du är intresserad av att göra praktik i något (eller flera) av ovanstående team, ansök redan nu!

Det här förväntas du åstadkomma

Som praktikant är du hos oss både för att lära dig yrket (med en stor mängd olika arbetsuppgifter) och för att visa vad du går för (så att vi ska bli intresserade av att anställa dig). 

För att på sikt kunna bli en stjärna hos oss är flera parametrar viktiga. Att redovisningen sköts effektivt och blir korrekt är bara en av grundstenarna i ditt arbete. Minst lika viktigt är att du även bygger goda relationer med kunderna. En redovisningskonsult på Win Win Ekonomi förväntas även vara med och bidra till att vår byrå växer - exempelvis genom att få "sina" kunder och revisorer att rekommendera oss till andra företagare. 

Redovisningskonsult – din önskade profil  

• Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din och teamets prestation. 

• Du går nu en utbildning (helst 2-årig) inom redovisning på yrkeshögskola.

Vill du växa och utvecklas med oss? 

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att göra praktik i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Här får du lära dig av kompetenta konsulter och arbeta i en miljö som är branschledande. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder. 

Om Win Win Ekonomi  

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020). 

Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa praktikplatser utgår från våra kontor i Globenområdet (även om vi för närvarande under pandemin arbetar mestadels hemifrån, men förhoppningen är att i höst gå tillbaka till kontoret). Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se

Ansökan och mer information 

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vänligen bifoga ett aktuellt betygsutdrag (från YH-utbildningen) tillsammans med din ansökan.

Vi arbetar en grundlig urvalsprocess, som både innehåller flera intervjuer och flera tester. Samtliga kandidater får direkt efter ansökan besvara ett kort test online. Därefter sker urval, och sedan genomförs första intervjun på telefon. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare tester samt intervju på vårt kontor (givetvis pandemi-anpassat).

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
LIA-platser för redovisningsstudenter under vintern

Win-Win Ekonomi AB