ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

LIA- Platser för lönestudenter

Ort
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

LIA- Platser för lönestudenter

Vi tar regelbundet emot praktikanter från YH-utbildningar, och om du gör bra ifrån dig finns goda möjligheter till anställning efter praktikperioden. 

Nu erbjuder vi två praktikplatser under vårterminen. Praktikperioden ska påbörjas under det första kvartalet. 

Vi sköter löneadministration åt företag över hela Sverige, från mindre företag med bara en anställd till större med flera hundra anställda. Vi letar efter dig som vill vara med och ta Win Win Ekonomi till nya höjder! Läs mer om rollerna och om våra arbetssätt nedan. Ansök redan idag om du känner dig träffad!

Att arbeta som lönekonsult på Win Win Ekonomi

Som lönekonsult på Win Win Ekonomi sköter du (i samarbete med kollegor) lön åt små och medelstora företag. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor.

Vi är indelade i specialiserade team (med i regel 4-10 medarbetare i varje), och inom teamet har man ett nära samarbete med sina kollegor. Utöver dessa konsultteam har vi även andra specialister och stödfunktioner, som du kommer att samarbeta med.

Vi söker nu praktikanter till lönekonsult-teamet

Vi erbjuder praktikplatser i lönekonsult-teamet. Om du är intresserad av att göra praktik här, ansök redan nu!

Det här förväntas du åstadkomma

Som praktikant är du hos oss både för att lära dig yrket (med en stor mängd olika arbetsuppgifter) och för att visa vad du går för (så att vi ska vilja anställa dig). 

För att på sikt kunna bli en stjärna hos oss är flera parametrar viktiga. Att löneadministrationen sköts effektivt och blir korrekt är bara en av grundstenarna i ditt arbete. Minst lika viktigt är att du blir en mästare på samarbete, med kunderna och med dina kollegor. En lönekonsult på Win Win Ekonomi förväntas även vara med och bidra till att vår byrå växer och når högt satta mål - exempelvis genom att få kunderna att rekommendera oss till andra företagare. 

Lönekonsult – din önskade profil

• Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din, teamets och företagets prestation.

• Du går nu en utbildning (helst 2-årig) inom löne-området, på yrkeshögskola.


Vill du växa och utvecklas med oss?

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tillsammans gör vi upp en utvecklingsplan för dig. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.


Om Win Win Ekonomi

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020).
Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Vi har konsulter inom redovisning och lön. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa tjänster utgår från våra kontor i Globenområdet. Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se


Ansökan och mer information

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vi arbetar en grundlig urvalsprocess, som både innehåller flera intervjuer och flera tester. Samtliga kandidater får direkt efter ansökan besvara ett kort test online. Därefter sker urval, och sedan genomförs första intervjun på telefon. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare tester samt intervju på vårt kontor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Dela detta jobb

logga
LIA- Platser för lönestudenter

Win-Win Ekonomi AB