ekonomijobb.se

logga

Leverantörsreskontra specialist till hyrköpsuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Leverantörsreskontra specialist till hyrköpsuppdrag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi ny en leverantörsreskontra specialist. Du kommer jobba tillsammans i ett team på 5 personer där en av dessa också jobbar inom leverantörsreskontra. Avdelningen hanterar ett stort flöde av leverantörsfakturor varpå det är din roll att hantera så att dessa fel ska minimeras. Du kommer även vara delaktig i olika projekt kopplat till effektivisering och automatisering av leverantörsflödet. Du kommer rapportera till den svenska redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar

  • Hantering av fakturor utan inköpsordrar

  • Kontakt med inköpsavdelning

  • Uppläggning av leverantörer

  • Lägga upp nya användare i attestflödet

  • Vara behjälplig i frågor från organisationen

Vem är du?

Du har tidigare jobbat inom leverantörsreskontra och har även erfarenhet av att vara delaktig i olika effektiviseringsprojekt. Du är van vid att hantera stora flöden och har även vana av att jobba i internationella miljöer. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har jobbat i Agresso, SAP eller Baseware.  Som person är du en noggrann teamplater och du kan hantera rollen som expert inom leverantörsreskontra. Du är även lösningsfokuserad, nyfiken och trivs i förandliga miljöer.  

Du erbjuds

Du erbjuds en konsultuppdrag med omgående start och för rätt person finns det chans att bli överrekryterad till kunden. Kunden har sitt kontor i Lindhagen och under rådande omständigheter är arbetet förlagt hemifrån. På sikt kommer det även finnas möjlighet att delvis jobba hemifrån. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
Leverantörsreskontra specialist till hyrköpsuppdrag

Jurek