ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ledande redovisningsbyrå söker tre redovisningskonsulter

Ansök nu

Ledande redovisningsbyrå söker tre redovisningskonsulter

Vi är en flerfaldigt prisbelönt redovisningsbyrå, med kraftig tillväxt. Därför söker vi nu tre redovisningskonsulter som vill vara med och ta Win Win Ekonomi till nya höjder!  

De lediga tjänsterna finns i tre olika team, som har inriktning mot små ägarledda företag, medelstora bolag respektive internationella/utlandsägda bolag. Läs mer nedan om rollerna, teamen och om våra arbetssätt. 

Vi går löpande igenom ansökningarna - ansök redan idag om du känner dig träffad!

Att arbeta som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi

Som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi sköter du (i samarbete med kollegor) redovisning åt små och medelstora företag. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor.

Vi är indelade i specialiserade team (med 4-10 medarbetare i varje team), och inom teamet har man ett nära samarbete med sina kollegor. Utöver dessa konsultteam har vi även flera specialister och stödfunktioner, som du kommer att samarbeta med.

Vi rekryterar nu till flera olika team

Eftersom vi växer kraftigt så behöver flera av våra team förstärkning. Vi söker därför redovisningskonsulter till följande team/grupper:

- Entreprenörsteamet: Arbetar med småföretag som i regel har 1-20 anställda. Mestadels ägarledda aktiebolag, som både behöver hjälp med återkommande uppgifter och som har ad hoc-frågor.

- Internationella teamet: Arbetar med utlandsägda företag (dvs svenska AB som ägs av utländska moderbolag). I regel innebär detta att kunden har 20-200 medarbetare, högre krav på rapporteringen (som i flera fall sker till CFO/controller på moderbolaget i annat land), och kan innebära K3, IFRS, etc.

- Storbolagsgruppen: Arbetar med de större svenskägda kundföretagen. I regel innebär detta att kunden har 20-200 medarbetare, högre krav på rapporteringen (som i flera fall sker till CFO/controller på moderbolaget i annat land), och kan innebära K3, IFRS, etc.

Om du är intresserad av att arbeta i något (eller flera) av ovanstående team, ansök redan nu!

Det här förväntas du åstadkomma

Att redovisningen sköts effektivt och blir korrekt är bara en av grundstenarna i ditt arbete. Minst lika viktigt är att du även bygger goda relationer med kunderna. Som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi förväntas du även vara med och bidra till att vår byrå växer - exempelvis genom att "dina" kunder, och de revisorer som du samarbetar med, rekommenderar oss till andra företagare. Du ska tycka om att ta ett helhetsansvar och bidra till att företaget utvecklas. 

Redovisningskonsult – din önskade profil

• Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din och teamets prestation.

• Du har minst två års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå.

• Relevant utbildning, gärna YH-utbildning till redovisningskonsult.

Vill du växa och utvecklas med oss?

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tillsammans gör vi upp en utvecklingsplan för dig. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Om Win Win Ekonomi

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020).

Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Vi har konsulter inom redovisning och lön. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa tjänster utgår från våra kontor i Globenområdet (även om vi för närvarande under pandemin arbetar mestadels hemifrån). Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se

Ansökan och mer information

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vi arbetar efter en grundlig urvalsprocess, som innehåller flera tester samt intervjuer. Samtliga kandidater får efter ansökan besvara två tester online. Därefter sker urval till intervjuer. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare test samt fördjupande intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid (100%), dock med möjlighet till deltid om kandidaten önskar. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Dela detta jobb

logga
Ledande redovisningsbyrå söker tre redovisningskonsulter

Win-Win Ekonomi AB