ekonomijobb.se

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Gnosjöandans Kunskapscentrum är en plats för lärande mitt i en region fylld av entreprenörskap.

GKC är ett modernt utbildningscentrum som erbjuder allt ifrån nationella gymnasieprogram till vuxenutbildning. Här erbjuder vi utbildningar till våra gymnasieungdomar, vidareutbildning för vuxna och skräddarsydda företagsutbildningar i samarbete med konsulter av olika slag.

Läs mer >>
 

Arbetsuppgifter

Undervisning i handels- och ekonomiämnen på gymnasieskolan. Du kommer ingå i handels- och administrationsprogrammets arbetslag men även ha kurser inom ekonomiprogrammet.
GKC arbetar mycket med UF (Ung företagsamhet). Tjänsten kan därmed även komma att innefatta arbete med UF där ekonomi, handel och teknikprogrammet samarbetar.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.. Högskoleutbildning. Lärarexamen är önskvärt.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde augusti 2020 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-04-13
Arbetsgivarens referensnummer: A943106

Ansök här i samarbete med OffentligaJobb


Upplysningar

Martin Alkemark
Gymnasiechef/rektor
076 695 34 81
0370 33 14 01

Anette Sternevi
Rektor
072 085 20 36
0370 33 14 17

Willy Gollwitzer
Lärarförbundet
0370 33 14 12

David Thunborg
Lärarnas Riksförbund
0370 - 33 14 12

Anders Hansson
Lärarnas Riksförbund
0370 33 14 40

Lärare i handels- och ekonomiämnen till GKC

Företag Gnosjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Dela detta jobb