ekonomijobb.se

Lagercontroller till ApoEx

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-17

Ansök nu

Lagercontroller till ApoEx

ApoEx växer och söker nu dig som vill arbeta i en samhällsviktig funktion och säkerställa att läkemedel, vaccin och viktiga produkter finns i lager för Sveriges sjukvård. Har du något års erfarenhet av att hantera order- och logistikflöden och har förståelse för varustyrning och ekonomi? Då kan du vara ApoEx nya Lagercontroller! ApoEx är ett entreprenörsdrivet företag i tillväxtfas och de har ett öppet klimat, högt i tak och ett starkt fokus på digitalisering.

Om tjänsten
ApoEx erbjuder läkemedelsförsörjning och förbrukningsvaror för både offentliga och privata vårdgivare. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. ApoEx erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du ges frihet under stort ansvar redan från första dagen.

Som Lagercontroller kommer du tillhöra avdelningen för Inköp som i dagsläget består av 10 medarbetare. Inköpsavdelningen ansvarar för varustyrning, lagerhantering, prissättning, masterdata samt orderläggning och det sker ett nära samarbete i gruppen där man stöttar, peppar och hjälper varandra.

Tjänsten är bred och innefattar arbetsuppgifter där din administrativa och analytiska förmåga kommer väl till användning. Du kommer bland annat ansvara för ApoEx avtal för säkerhetslager och arbeta med lagerhållning, varustyrning och vaccinhantering.

Du erbjuds:
En ny och samhällsviktig roll i en högaktuell bransch i förändring
Möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom varustyrning och logistikflöden i en komplex miljö
ApoEx är ett entreprenörsdrivet bolag med ett starkt fokus på digitalisering och automation. Du välkomnas till ett team med kompetenta, drivna och stöttande kollegor
En trygg anställning hos en kollektivavtalsansluten arbetsgivare. ApoEx har goda anställningsvillkor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och en arbetsplats där engagemang och driv värderas högt!

Arbetsuppgifter
I rollen som Lagercontroller ansvarar du för rapportering och analys av ApoEx uppsatta säkerhetslager. Förutom detta innefattar rollen ansvar för beställning och uppföljning av specifika läkemedel.

Dina ansvarsområden omfattar bland annat:

Rapportering och analys av ApoEx säkerhetslager
Framtagande av faktureringsunderlag till kund
Administration och arkivering av beställningar till säkerhetslager
Stötta avtalsansvariga i frågor rörande säkerhetslager och vaccin
Uppföljning av kvalitetsbristkostnader samt kontakt med leverantörer
Identifiera förbättringsmöjligheter samt initiera och driva mindre utvecklingsprojekt.
Vi söker dig som
Innehar högskoleutbildning eller YH-utbildning inom logistik, ekonomi eller annat relevant område
Har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom logistik och varustyrningsprocesser
Har goda kunskaper i Excel
Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Som person är du:

Ansvarstagande
Strukturerad och trivs i en administrativ roll
Service- och affärsinriktad
Analytisk och har en god problemlösningsförmåga
Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, med sex månaders inledande provanställning

Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos ApoEx och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsvaror. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. ApoEx AB har efter 10 år över 400 medarbetare och omsatte 5,5 miljarder 2019. Vill du utvecklas med oss? Läs mer om oss på vår hemsida.

Dela detta jobb

Lagercontroller till ApoEx

Academic Work