ekonomijobb.se

KYC & Activation Agent till Bambora

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-03-22

Ansök nu

KYC & Activation Agent till Bambora

Är du en analytisk person med ett öga för detaljer, samtidigt som du trivs med att jobba i ett högt tempo? Är du intresserad av att få värdefull erfarenhet inom KYC hos ett bolag där man får sitta med detektivarbete och administration? Då är detta det perfekta jobbet för dig! Sök jobbet redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker för Bamboras räkning sex stycken KYC & Activation Agents för ett projekt fram till den 30 juni. Bambora är ett globalt betalningsföretag som är dedikerat till att göra betalningar enklare, både för företag och konsumenter. Du kommer att vara en del av ett större team som jobbar med KYC-processen samt aktiveringen av nya kunder.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som KYC & Activation agent kommer du tillsammans med dina kollegor se till att Bamboras nya kunder får en smidig onboarding som kunder, samtidigt som man säkerställer att de uppfyller de säkerhetskrav som man har.

I rollen kommer du bland annat att:

 • Kontrollera företagsinformation i avtal för nya kunder

 • Arbeta enligt våra policys kring AML, CTF och Fraud prevention

 • Utföra riskbedömningar

 • Aktivera kunder i Bamboras produktionssystem

Vi söker dig som

 • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller Juridik, alternativt erfarenhet som motsvarar detta

 • Flytande i engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i svenska

 • God datorvana

Som person är du analytiskt lagd med en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalité och uppsatta tidsramar.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, fram till och med den 30 juni

 • Placering: Arbetet kommer att utföras hemifrån

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bamboras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Bambora grundades 2015 och har utmanat betalningsbranschen genom att erbjuda säljare allt de behöver för att acceptera betalning, antingen i butik eller online, i ett paket med transparent prissättning.

Idag hjälper Bambora över 125 000 handlare i 65 olika länder att ta emot betalningar och 3 000 nya handlare går med varje månad. Bambora hanterar transaktioner värda 55 miljarder euro årligen, och sedan 2020 är Bambora en del av Worldline, ett av världens största betalningsföretag

Dela detta jobb

KYC & Activation Agent till Bambora

Academic Work