ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalitetscontroller till staben

Ort
Utgår

2022-08-07

Ansök nu

Kvalitetscontroller till staben

Om arbetsplatsen

Tjänsten som kvalitetscontroller är placerad på ekonomiavdelningen som är en del av staben där funktionen kommer att arbeta nära biträdande förvaltningsdirektör samt ekonomichef. Uppdraget riktar sig mot hela förvaltningen där du kommer att ha ett nära samarbete med sakkunniga inom förvaltningens avdelningar. Du leder en arbetsgrupp med medarbetare som bidrar i arbetet med mål- och budgetprocessen. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med resultatsammanställningar, bidra i framtagande av verksamhetsplanen samt uppföljningar enligt budgetens indikatorer. Du bidrar i framtagande av delårsrapporter på förvaltningsnivå. Du bidrar även i arbetet och framtagandet av
analysrapporter, nationella jämförelser och statistik exempelvis öppna jämförelser såsom Resultatnätverket R9, Kommunens kvalitet i korthet (KKiK) och SCB.

Kvalifikationer

Du har akademisk utbildning inom kvalitet, ekonomi, statistik eller annan inriktning som vi bedömer relevant för tjänsten. Du har även erfarenhet av kvalificerat administrativt och utredande arbete som förvaltningen bedömer lämpligt.

Vår data behandlas i olika digitala verksamhetssystem och du behöver ha intresset och förmågan att sätta dig in i olika system för statistik och analys.

För att lyckas med uppdraget behöver du ha kunskap om och vara intresserad av kvalitetsarbete och att ha förmågan att analysera data och olika samband som kan leda till högre måluppfyllelse. Du tänker strategiskt, har ett brett perspektiv och ser på sakers långsiktiga betydelse och anpassar dina handlingar efter detta. Du har lätt för att sammanställa komplex information, har hög förmåga till analys av underlagen samt uttrycker dig mycket väl i skrift.

Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och fokuserar på resultat. Du måste också ha lätt för att förändra din inriktning om målen ändrar sig.

Information om tjänsten

Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tills vidare

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9621

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

 

Dela detta jobb

Kvalitetscontroller till staben

Linköpings kommun