ekonomijobb.se

Kvalificerad Redovisningskonsult inom försäkring – så snart som möjligt

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

Kvalificerad Redovisningskonsult inom försäkring – så snart som möjligt

Till ett försäkringsbolag placerat i norra Stockholm, söker vi nu en Kvalificerad Redovisningskonsult som är kunnig inom försäkringsredovisning och som kan kliva in i en operativ och stöttande roll.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Norra Stockholm, men för närvarande sker det mesta arbetet på distans pga Covid.

Tid:
Start så snart som möjligt och ca 7-8 mån.

Omfattning:
Heltid, kan även eventuellt fungera 75-100%.

Beskrivning av uppdraget:
Delar av ekonomifunktionen kommer att gå in i ett utvecklingsprojekt och därför behöver man nu hyra in en Kvalificerad Redovisningskonsult som kan leda redovisningen, i det här fallet för att frigöra Redovisningschefen som också kommer att ingå i projektet. Uppdraget går ut på att arbeta med bokslut och konsolidering, delårsrapporter samt att stötta redovisningsteamet. Ekonomisystem som används är Visma Control. Du kommer inte ha något personalansvar men du blir operativ och stödjande. Det här bolaget växer och det finns mycket framåtanda och positiv företagskultur!

Din profil:
Du är troligen civilekonom eller liknande. Du känner dig trygg och senior inom hela redovisningsområdet och har erfarenhet från försäkringsbranschen. Du är en bra teamperson som gillar att dela med dig av dina kunskaper och stötta andra, är service-minded och ansvarstagande. Då man nu befinner sig i ett utvecklingsarbete är det också en fördel om du har arbetat på ett företag i förändring.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Dela detta jobb

Kvalificerad Redovisningskonsult inom försäkring – så snart som möjligt

Prodiem