ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalificerad Redovisningsekonom till Werksta

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-02-17

Ansök nu

Kvalificerad Redovisningsekonom till Werksta

Vill du arbeta i en bred redovisningsroll i en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas? Vill du vara en del av ett härligt och framåtlutat team, som hela tiden vill utvecklas och göra saker och ting bättre? Om du vill bidra med dina tidigare erfarenheter och vara med på vår utvecklingsresa, så kan rollen som Kvalificerad Redovisningsekonom på Werksta definitivt vara något för dig!

Detta söker vi

Till Werksta söker vi nu en kvalificerad Redovisningsekonom som med sin erfarenhet vill vara med och bidra till utvecklingen inom redovisningsavdelningen. Du kommer att arbeta i en självständig roll där du får stort eget ansvar, men ingå i det svenska redovisningsteamet om totalt 6 personer. Du kommer främst ansvara för de två svenska bolagen och rapportera till Werkstas Redovisningschef. Under våren kommer man byta affärssystem från Visma Control till Visma.net och för rätt person finns möjlighet att vara delaktig och drivande vid systemimplementationen. Vi söker antingen dig som arbetat längre och vet att du trivs med arbetsuppgifterna, eller dig som är i början av din karriär och vill utvecklas i en spännande verksamhet. Det viktigaste är att du har rätt inställning och vill vara med på Werkstas resa! 

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månads- och årsbokslut för de svenska bolagen

  • Tillsammans med redovisningschefen driva och delta i olika redovisnings- och systemrelaterade projekt

  • Avstämningar

  • Hantering av moms och skatt

  • Löpande redovisning, inkl. kundreskontra i bolagen

  • Vara behjälplig vid koncernredovisning

Tjänsten är placerad på Werkstas huvudkontor i Danderyd.

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst ett par års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete, gärna enligt K3. Har du viss erfarenhet av IFRS är det meriterande. Vi ser gärna att du är systemintresserad och har praktisk erfarenhet av att utveckla och effektivisera processer. Troligtvis arbetar du idag som Redovisningskonsult, Redovisningsekonom eller Redovisningsansvarig, och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du som person

För att lyckas i rollen som kvalificerad redovisningsekonom på Werksta är du en handlingskraftig och målorienterad person. Du trivs i en föränderlig och dynamisk miljö och motiveras av att hitta, förbättra och implementera nya arbetssätt och rutiner. Du har ett genuint redovisningsintresse och ser förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde samt slutför det du påbörjat. Då rollen innebär ett brett ansvar är det viktigt att du är en flexibel person som är bra på att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Slutligen ser vi att du är en god kommunikatör som värdesätter ett nära samarbete mellan kollegor. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Werksta med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Petra Bennarp på Prodiem, tfn 070-916 39 18 eller Viktoria Simmingsköld på Prodiem, tfn 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!

Werksta är Nordens ledande oberoende bilskadeverkstadskedja med totalt cirka 80 verkstäder och 900 anställda i Sverige, Norge och Finland. Vi jobbar tätt ihop med de flesta försäkringsbolag på marknaden och reparerar cirka 60 000 skadade bilar per år. Med hög tillgänglighet och god service vill vi leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. Under 2020 hade koncernen en omsättning på över 1,2 miljard kronor. I Sverige finns Werksta representerat med 18 verkstäder i våra storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö men även i Helsingborg, Linköping, Norrköping, Uppsala och Örebro. Werksta ägs av riskkapitalfonden Procuritas Capital Investors V, LP, före detta verkstadsägare och nyckelpersoner. Läs mer om företaget på https://www.werksta.se/.

 

Dela detta jobb

Kvalificerad Redovisningsekonom till Werksta

Prodiem