ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalificerad redovisningsekonom till växande Pronordic

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Kvalificerad redovisningsekonom till växande Pronordic

Brinner du för redovisning och fastigheter och vill du vara en del av ett företag i kraftig expansion?  Då har du möjligheten nu! Pronordic erbjuder dig en spännande roll i ett dynamiskt fastighetsbolag där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du får vara med och utveckla bolaget.

Hos Pronordic trivs man. Vi har ett öppet klimat och en familjär känsla och vårt kontor är beläget i Jälla-området, i en fantastisk lantlig miljö strax utanför Uppsala. Hos oss arbetar idag 20 anställda på kontoret samt ytterligare 10-15 konsulter. Vi har i dagsläget ca 90 helägda bolag i koncernen och har en ständig projektagenda. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer där alla är varandra behjälpliga och delar med sig av sin kunskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som kvalificerad redovisningsekonom hos oss är bred där du får ett helhetsansvar för ett antal bolag inom koncernen. I arbetsuppgifterna ingår allt från löpande redovisning, kontoavstämning till månads-, kvartals- och årsbokslut. Du kommer att arbeta nära verksamheten där du förutom att vara operativ inom redovisningen även kommer att vara rådgivande i redovisningsfrågor.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

  • Löpande redovisning

  • Avstämningar, analys och utredningar

  • Momsdeklarationer

  • Kvartals- och årsbokslut

  • Inkomstdeklarationer

  • Upprätta och effektivisera rutiner och processer

Du rapporterar till bolagets ekonomichef.  

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna från fastighetsbranschen, och tycker om att arbeta i en bred roll från löpande bokföring till årsbokslut och årsredovisning.

För att trivas hos oss bör du vara en social och prestigelös person som tycker om att arbeta i en dynamisk miljö med flera kontaktytor. Du har lätt för att samarbeta och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ och är både noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2022. I denna rekrytering samarbetar Pronordic AB med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren – Pronordic AB

Pronordic är ett växande fastighetsbolag som utvecklar mark, bostäder/lokaler genom ny-, om- eller tillbyggnad. Vi är en stabil och strategisk långsiktig partner till större institutioner inom kategorierna bostäder, vård- och trygghetsboenden, samhällsservice och lokaler där vi främst arbetar med att utveckla samhällsfastigheter, förvaltning, byggrätter med tillhörande infrastruktur.

All verksamhet utgår från vårt huvudkontor i Törnby, Uppsala där ett 10-tal anställda kollegor samt ytterligare 10-15 underkonsulter arbetar. Med hjälp av våra partners är vi närvarande från Karlskrona i söder till Sundsvall i norr med koncentration kring Mälardalen och Gävleborg. Läs mer på https://www.pronordic.se/

Dela detta jobb

Kvalificerad redovisningsekonom till växande Pronordic

Mpya Finance AB