ekonomijobb.se

Kvalificerad Redovisningsekonom till TitanX, Sölvesborg

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-10-11

Ansök nu

Kvalificerad Redovisningsekonom till TitanX, Sölvesborg

Är du intresserad av en roll i ett spännande och internationellt företag som arbetar för ständig förbättring? Söker du en utmanande och kvalificerad redovisningstjänst? TitanX söker nu efter en Kvalificerad Redovisningsekonom till sitt ekonomiteam i Mjällby, Sölvesborg

Rollen som Redovisningsekonom är en del av Shared Service Center Sweden och du rapporterar du till Shared Service Center Manager.

Ansvarsområden som Redovisningsekonom

  • Avstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Koncernrapportering
  • Intern kontroll
  • Årsredovisning
  • Moms- och deklarationer
  • Stötta organisationen i redovisningsfrågor
  • Skapa och förbättra redovisningsprocesser

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är ekonom med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och är självständig inom redovisningsområdets samtliga delar. Meriterande är om du har arbetat inom en internationell koncern. Då engelska är koncernspråk så uttrycker du dig obehindrat på engelska i både tal och skrift. Du är en van systemanvändare och har goda kunskaper inom Officepaketet. Då TitanX implementerar SAP kommer du att stötta detta projekt och har du tidigare varit involverad i en implementation av nytt system är detta meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en person som visar stort engagemang och driv i att få saker gjorda. Du är självgående och ser vad som behöver göras för att nå utsatta deadlines. Vi ser gärna att du är en utpräglad lagspelare med positiv attityd och inser vikten av gott samarbete. Vidare är du strukturerad och noggrann med förmåga att se till helheten för att agera utifrån bolagets bästa.

Placeringsort: Mjällby, Sölvesborg

Om TitanX
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 1.6 billion SEK (US$ 192 million) has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. TitanX is proud to be a smoke-free workplace.

För mer information gå in på: www.titanx.com

Dela detta jobb

Kvalificerad Redovisningsekonom till TitanX, Sölvesborg

MERITMIND AB