ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kvalificerad Redovisningsekonom till SYSAV

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Kvalificerad Redovisningsekonom till SYSAV

Kvalificerad Redovisningsekonom till SYSAV

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Ekonomiavdelningen på Sysav befinner sig i en spännande utvecklingsfas och som ett led i detta söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom som brinner för struktur och förändringsarbete. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka, utvecklas och vara drivande inom dina ansvarsområden.

Låter detta som ett spännande steg för dig?

På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”.
Du kommer att ha dialog både internt och externt i din roll.
För att klara av jobbet ser vi att du arbetar med redovisning idag - men vi söker dig som är nyfiken och inte anser dig vara fullärd!

Ditt team
Välkommen till ett team med positiva och engagerade medarbetare! Förutom en kompetent och erfaren chef kommer du att arbeta med fem kollegor inom reskontra, redovisning och controlling.

I din roll kommer du framförallt att:
- Tillsammans med kollega på kundreskontran ansvara för våra tre bolag inom Sysav koncernen
- Driva förändringsarbete inom kundreskontran tillsammans med andra avdelningar för att använda vårt affärssystem optimalt, vilket kan innebära att vara delaktig i olika förändringsprojekt inom Sysav
- Kundupplägg
- Fakturering/kreditfakturor
- Boka inbetalningar
- Påminnelser och inkasso
- Arbeta i vår kundreskontramail där både externa och interna mail skickas

Det här är en tjänst där du får vara med och utveckla vårt arbetssätt med fokus på affärssystem där vi arbetar i D365 Finance & Operations och EDP Future.

Fler anledningar till att arbeta på Sysav
Här får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt. Du får även tillgång till en förmånlig sjukvårdsförsäkring och tillgång till vår Förmånsportal där du förutom förmånliga erbjudanden hittar såväl friskvårdbidrag som gratis pensionsrådgivning.

Personprofil
Vi tror att du har arbetat med löpande redovisning under flera år. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning eller liknande och att du har god systemvana.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemen D365 Finance & Operations och EDP Future.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av arbete med kundreskontra och intäktsprocesser. Du har arbetat med hela flödet från kundupplägg och försäljningsorder till inbetalningar, påminnelser och inkasso på kundsidan.

Vi söker dig som har erfarenhet av förändringsarbete i redovisningsprocesser mot kundsidan/effektivisering av kundreskontraflödet och tycker det är roligt och utvecklande.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Arbetsplats: Hybrid arbetsplats med kontor i Malmö

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Sysav tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

 

 

Dela detta jobb

logo
Kvalificerad Redovisningsekonom till SYSAV

PerformIQ