ekonomijobb.se

Kvalificerad Redovisningsekonom till Specsavers Sweden AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Kvalificerad Redovisningsekonom till Specsavers Sweden AB

Specsavers Sweden AB med huvudkontor i Göteborg, har ett Shared Service Center (FAS) för redovisning, controlling och lön där vi supportar våra butiker runt om i landet. FAS behöver nu förstärka sitt befintliga redovisningsteam med en kvalificerad Redovisningsekonom.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående och trygg i din yrkesroll.

Vi ser därför att du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning, antingen från en redovisningsbyrå eller från ett medelstort/större bolag, gärna från en internationell miljö.

Du är intresserad av redovisningsfrågor och har en god förmåga att förstå, tolka och kommunicera regler inom området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring och redovisning för ca 15 av våra butiker

  • Månads- och årsbokslut

  • Årsredovisningar (meriterande)

  • Moms och skatt

  • Bidra till att hela teamet möter satta deadlines för leveranser

  • Kontakt med butikspartners och controllers

Vem är du?

Du är i grunden en positiv och prestigelös person, samtidigt som du är en riktig lagspelare med starkt fokus på att leverera i tid med hög kvalitet. Vidare är du social, flexibel och har lätt för att samarbeta och trivs i en dynamisk miljö och arbetar proaktivt.

Du tar egna initiativ och du stimuleras av ett bra samarbetsklimat samtidigt som du kan arbeta självständigt. Som person är du även noggrann, strukturerad och du gillar att genomföra saker i ett stundtals högt tempo samt har lätt att förstå sammanhang. God vana och förståelse av ekonomi- och IT-system är meriterande samt god kompetens i Excel.

Meriterande är om du arbetat som redovisningskonsult eller liknande med fler bolag. Det är också ett stort plus om du arbetat inom Retail, med liknande uppgifter.

 Hur gör jag nu?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Specsavers med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 alternativt Anna Ström på telefon 0706-47 48 11.

 

Dela detta jobb

Kvalificerad Redovisningsekonom till Specsavers Sweden AB

Mpya Finance AB