ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalificerad redovisningsekonom till Capio

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-01-01

Ansök nu

Kvalificerad redovisningsekonom till Capio

Capio söker nu en självständig och engagerad redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Rollen kommer innebära en kombination av utvecklande och operativt arbete i ett företag som står för starka värderingar och där det finns stora möjligheter att växa.

Vad kan Capio erbjuda dig?
Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient. Våra medarbetare har detta som riktmärke i sitt arbete, varje dag.

I rollen som kvalificerad redovisningsekonom kommer du arbeta brett inom redovisning med tonvikt på bokslut och rapportering. Du stöttar verksamheten i redovisningsfrågor, är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor. Teamet består av 8 personer och du rapporterar till Redovisningschefen.

Tjänsten är placerad i nya fina lokaler på Sollentuna Sjukhus, Sollentuna.

I rollen ingår:

  • Löpande redovisning

  • Upprätta månads- och årsbokslut samt årsredovisningar

  • Koncernrapportering till moderbolag

  • Upprätta deklarationer (skatter & avgifter)

  • Likviditetsplanering/prognos

  • Support till verksamheten i redovisningsfrågor

  • Upprättande av rutiner och policys

  • Optimering av processer

  • Delaktig i interna projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Du har arbetat ett flertal år med kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens. Du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du självgående, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. På Capio råder en föränderlig miljö med mycket på gång vilket du trivs med. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Capio med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Kvalificerad redovisningsekonom till Capio

Mpya Finance AB