ekonomijobb.se

Kvalificerad Redovisningsekonom till Barncancerfonden

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Kvalificerad Redovisningsekonom till Barncancerfonden

Är du en självgående, strukturerad och lösningsorienterad redovisningsekonom som vill arbeta i en organisation som gör skillnad? Vi är en organisation med höga ambitioner, som sätter vassa mål och som därför ständigt utvecklas. Vi samlas kring vår vision – att utrota barncancer - och resan dit är fylld av utmaningar, lärande, framgångar, sorg, glädje och allt där emellan – vill du vara med på resan? Då vill vi gärna träffa dig.

Till kontoret i centrala Stockholm söker Barncancerfonden en kvalificerad redovisningsekonom till ekonomifunktionen bestående av 4 personer.

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till 85 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1–14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Om rollen

Till avdelning Ekonomi & Juridik söker vi nu en kvalificerad Redovisningsekonom som skall arbeta brett inom redovisning, med allt ifrån löpande bokföring till bokslut och rapportering. Du supportar verksamheten i redovisningsfrågor och är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Moms
  • Avstämningar
  • Bokslut och årsbokslut
  • Deklarationer
  • Löpande förbättrings- och utvecklingsprojekt

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande alternativt har annan likvärdig vidareutbildning inom redovisning. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens. Du har tidigare upprättat bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du har hög IT mognad och goda kunskaper i Excel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du självgående, strukturerad, lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. På Barncancerfonden råder en föränderlig miljö med mycket på gång vilket du trivs med. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll där du får möjlighet att bidra och utvecklas.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du arbetar med ett fantastiskt fint varumärke, på en arbetsplats där vi strävar efter att göra skillnad varje dag med så effektiva medel som möjligt. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en kreativ och ambitiös miljö där det finns utrymme att påverka Barncancerfondens framtida utveckling och angelägna arbete. Vi sitter i trivsamma lokaler på Hälsingegatan och har schyssta arbetsvillkor enligt kollektivavtal, som tjänstepension och försäkringar. Dessutom har vi friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och bubbelvatten. Sist men inte minst får du 60 kompetenta och härliga nya kollegor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Barncancerfonden med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Maria Brisheim på 070-842 13 77 alternativt maria.brisheim@mpya.se. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer

Dela detta jobb

Kvalificerad Redovisningsekonom till Barncancerfonden

Mpya Finance