ekonomijobb.se

logga

Kvalificerad lönekonsult till BDO i Helsingborg

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Kvalificerad lönekonsult till BDO i Helsingborg

Arbetar du med löner idag och har minst två års yrkeserfarenhet? Brinner du för att skapa mervärde för kunder du arbetar med? Är du lyhörd och nyfiken? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter:
Som lönekonsult hos BDO kommer du arbeta med kunder av varierande storlek och i olika branscher. Du genomför självständigt dina egna löneserviceuppdrag med hög kvalitet och service där du själv arbetsplanerar uppdragen. Du har nära kontakt med kunder och ansvarar för hela löneprocessen, rapportering, tolkning och rådgivning av avtal och regler. Likaså har du kvalitetsansvar mot kund. Hög service och personligt engagemang är något som kännetecknar vårt arbetssätt och BDO arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra, effektivisera samt digitalisera processerna. På sikt finns det möjlighet att handleda praktikanter och nyanställda samt hålla i interna utbildningar tillsammans med kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat minst 3 år med löner alternativt 2 år och då har du en yrkesinriktad utbildning inom lön. Det är meriterande om du har arbetat med olika sorters löner, både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs med att ta ansvar över egna uppdrag samt att ha kundkontakt. Du har lätt för att hantera olika system och ser digitaliseringen som ett hjälpmedel för att göra arbetet mer effektivt. Självklart delar du BDO:s vision att åstadkomma en hög kundnöjdhet. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt. Du trivs med att ha kontakt med kunder, tar ansvar för dina uppdrag och du är förtroendeingivande i din roll. Som person är du lyhörd, nyfiken, har förmåga att samarbeta samt är strukturerad. Ditt arbete genomsyras av en vilja att göra kunderna nöjda.

Du erbjuds:
Detta är en spännande möjlighet för dig som arbetat med löner några år. Du erbjuds en simulerande tjänst på ett företag med en öppen och familjär kultur.

BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning. Placering är vid kontoret i Helsingborg.

Om BDO:

För tionde gången har vi tagit hem första pris i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) branschmätning av revisionsbolagens mest nöjda kunder!

Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 700 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare fördelade på drygt 1 600 kontor i ca 162 länder.

www.bdo.se

Din ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar BDO med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Dela detta jobb

logga
Kvalificerad lönekonsult till BDO i Helsingborg

Jurek